RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LSK-spiller mistet forlover i flyulykken

(Scanpix/Privat)
Sist oppdatert:
Den omkomne piloten William Bloch var forlover i Lars Kristian Eriksens bryllup.

LSK-spilleren Lars Kristian Eriksen er i sorg etter at han mistet sin gode venn William Bloch (28) i den tragiske flystyrten i USA på onsdag. Bloch var forlover da Eriksen giftet seg med bloggeren Caroline Berg Eriksen i fjor sommer.

Eriksen og Bloch har vært venner helt siden de var fem år, og fotballspilleren beskriver Bloch som en av de kompisene han har kjent lengst.

- Han var en rolig, avbalansert og fornuftig venn som alltid var til å stole på, sier Eriksen til VG.

Bloch fylte 28 år den dagen ulykken skjedde.

- Har ikke gått opp for meg
William Bloch var instruktør ved flyskolen Phoenix East Aviation i Florida. Den lange avstanden mellom de to vennene, førte til at de ikke så hverandre så ofte, noe som gjør at sorgarbeidet vil ta lengre tid for Eriksen.

- Det er veldig vanskelig å forholde seg til dette. Det vil ta tid før det synker inn, og det går opp for meg at han er borte, uttaler Eriksen.

Funnet på fredag
Den tragiske ulykken inntraff like før 18.20 lokal tid på onsdag. I tillegg til William Bloch satt også Gustav Granholm (21) om bord på Cessna 172-flyet.

De to ble funnet omkommet fredag morgen lokal tid da vrakdeler fra flyet ble funnet i nærheten av Bethune Beach i Florida.

Letemannskapene har også funnet en loggbok, en lommebok i tillegg til vrakdelene av flyet som styrtet på langgrunnen 150 meter fra land. Håpet er at dette kan hjelpe til å forstå hvordan ulykken skjedde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere