Gå til sidens hovedinnhold

LSK-spiller til Tyskland

Tore Andreas Gundersen forlater Lillestrøm til fordel for tysk fotball.

Lillestrøm-spiller Tore Andreas Gundersen er på vei til den tyske klubben Dynamo Dresden, melder lsk.no.

Gundersen og klubben som spiller i 3. Bundesliga er enige om en toårskontrakt som signeres onsdag.

- Jeg har hatt tilbud fra klubber både i Tippeligaen og Adeccoligaen, men gleder meg nå til å reise utenlands, sier 23-åringen til lsk.no.

Tidligere Lillestrøm-trener Uwe Rösler bidro til at Gundersen til slutt valgte Dynamo Dresden. Rösler spilte selv for klubben på 90-tallet.

- Jeg snakket med Uwe Rösler før jeg bestemte meg. Han kunne fortelle at det er en meget hardtarbeidende klubb som har et godt fundament for å lykkes. De ønsker å rykke opp igjen, forteller Gundersen til lsk.no.

Den hurtige spissen har fått lite spilletid på Åråsen og satt på benken til fordel for Olivier Occean og Arild Sundgot. Gundersen ser allikevel positivt på sin tid i Lillestrøm-drakta. Han påstår at høydepunktet var å vinne cupen.

- Det var en stor opplevelse å få være med å vinne en tittel. Jeg kommer til å ta med meg alle erfaringer fra oppholdet her. Jeg mener selv at jeg har blitt en mye bedre fotballspiller gjennom disse årene. Jeg har også fått se hvordan en storklubb i Norge fungerer fra innsiden, sier Gundersen som i 2009-sesongen var på utlån til Nybergsund.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Nå kommer rentehoppene - slik beholder du lav boligrente

Kommentarer til denne saken