Gå til sidens hovedinnhold

LSK-stjerne: - Berg mangler respekt

Det er en gryende konflikt på Åråsen.

LSKs Nosa Igiebor startet overraskende nok på benken mot Viking i LSKs siste kamp før ferien.

Nosa ba om å hvile, og begrunnet det med at han var sliten.

Henning Berg likte det dårlig, og uttalte etter kampen at dette er en oppførsel man ikke vil ha i LSK.

- Mangler respekt
Nå går Nosa Igiebor hardt ut mot sin egen sjef.

- Jeg fortalte Henning at jeg trengte hvile. Da reagerte han med å si at jeg var nødt til å spille kampen fordi jeg hadde spilt landskamp helgen før. Var jeg frisk nok til å spille den, kunne jeg spille mot Viking også. Jeg ble overrasket, og jeg synes det er skammelig at treneren ikke respekterer og hører på spillerne sine, sier Nosa til VG.

- Mener du Henning Berg generelt ikke respekterer spillerne sine, spør VG.

- I enkelte tilfeller gjør han ikke det. Som i denne saken. Han må respektere at kroppen min er sliten. Det er ikke rettferdig, sier Nosa.

- Ser ikke bra ut
VG har også vært i kontakt med Henning Berg, som avfeier at han ikke har respekt for spillerne sine.

- Første bud er å komme på trening. Ingen av oss hørte fra ham på torsdagen, og ingen av oss hørte fra ham på fredagen da spillerne hadde fri. Hvis han er skadet må han komme på trening for å få behandling. Nosa må følge de samme reglene som alle andre, sier Berg til avisa.

Nosa begrunnet fraværet fra trening før Viking-kampen og forespørselen om å sitte på benken med at han var sliten. Likevel spilte LSK-spilleren landskamp få dager senere. Det blidgjør ikke LSK-treneren.

- Ja, det har han tydeligvis gjort. For å si det slik, vi vurderer alle spillerne våre på lik linje. Når Nosa ikke møter på trening, og deretter spiller landskamp, da ser det ikke helt bra ut, sier Berg til VG.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken