*Nettavisen* Sport.

LSK-styreleder om nestlederens RBK-kommentarer: - Det hører ingen steds hjemme

KRITIKK: Nestleder i LSK-styret, Bjørnar Sollie, var sterkt kritisk til Ronseborg-spillernes oppførsel under cupfinalen. Det ønsker LSK å ta avstand fra, bekrefter styreleder Owe Halvorsen.

Forteller at Bjørnar Sollies kommentarer vil bli et tema på mandagens styremøte.

23.11.15 20:18

LSK-styrets nestleder Bjørnar Sollie var krass i kritikken sin av Rosenborgs oppførsel under cupfinalen mot Sarpsborg. Sollie ytret sin misnøye på Twitter over at Rosenborg var en «sutregjeng», og at måten de oppførte seg på banen var «flaut å se på».

Saken fortsetter under bildet
I sine kommentarer til Nettavisen etter cupfinalen sto Sollie fortsatt på sine påstander om at Rosenborg hadde «sutret og klaget altfor mye», og at «de burde ha holdt seg for gode».

I Nettavisens kommentarfelt dukket det siden opp en kommentar fra en person som utgav seg for å være LSKs styreleder Owe Halvorsen. I samtale med Halvorsen mandag kveld bekrefter han at han hadde sendt kommentaren.

Tar sterk avstand

- Dette har han (Bjørnar Sollie) gjort fullt og helt som privatperson, og ikke på vegne av LSK eller styret i LSK. Det er overhode ikke noen dekning for det han har sagt i klubben, forteller Halvorsen om kommentarene på Twitter og til Nettavisen.

Saken fortsetter under bildet

Klikk på bildet for å forstørre.

MELDING: Dette var kommentaren fra LSK-styreleder Owe Halvorsen som tikket inn i Nettavisens kommentarfelt søndag kveld.


Halvorsen bekrefter at det vil vært et styremøte i LSK mandag kveld, og at et av temaene der vil være Sollies kommentarer og hvilke reaksjoner det har skapt i LSK.

- Jeg har fått en god del hendvendelser som oppfatter dette som veldig omdømmebelastende for oss, og at en som blir fremstilt som en leder i LSK uttaler seg slik, forteller Halvorsen, som også presiserer at Lillestrøm Sportsklubb tar sterk avstand fra Sollies kommentarer.

Unnskyldning

Halvorsen mener også at det ikke er på sin plass for et styremedlem i hans klubb å kommentere prestasjonene til andre klubber.

-Kommentarene i seg selv, og hva han sier eller ikke sier, er i grunn uvesentlig. Det er overhode ikke noe vi skal uttale oss om, mener Halvorsen.

- En klubb som har gjort en fantastisk sesong, vunnet «the Double», kvalifisert seg for Europaligaen, rundspilt oss i to kamper og vunnet en cup der vi ble slått ut i tredje runde av Strømmen, og så skal vi begynne å irettesette og belære dem hvordan de skal prøve å oppføre seg.. Det hører ingen steds hjemme, sier Halvorsen.

Halvorsen ønsket også å presisere at Lillestrøm Sportsklubb kommer til å sende en unnskyldning til Rosenborg for Sollies «utilbørlige» kommentarer.

Nettavisen har vært i kontakt med Bjørnar Sollie mandag kveld, men han ønsket ikke å kommentere saken ytterligere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.