RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

LSK ubeseiret i Spania

Sist oppdatert:
Lillestrøm reiser hjem fra La Manga med to seirer og en uavgjort i kofferten.

LA MANGA (TV 2 Nettavisen): LSK-CIUDAD MURCIA 2-2: Romerikingene ledet to ganger, men måtte nøye seg med uavgjort mot det spanske Segunda Division-laget.

Arild Sundgot ga Uwe Röslers menn 1-0 etter et innlegg fra Michael Mifsud i 1. omgang, og selv om det stod 1-1 til pause hadde Lillestrøm vært best. Etter hvilen var det helt jevnt. Trond Olsen gjorde 2-1 med et hardt skudd fra 18 meter, men det skulle ikke holde. Spanierne utliknet igjen, og var til slutt nærmest seieren med et stolpeskudd ti minutter før full tid.

Olivier Occean og Khaled Mouelhi ble hvilt. Ellers fikk samtlige mann i LSK-stallen spilletid.

- Man kan ikke bedømme 2. omgangen, men heller ikke i 1. omgang var jeg så imponert over hva vi presterte. Da tenker jeg på måten vi spilte på, og at vi ga bort en enkel scoring, sier LSK-trener Uwe Rösler til TV 2 Nettavisen.

Han er likevel godt fornøyd med to uker i Spania. Tidligere har LSK slått Vålerenga 4-3 og Rubin Kazan 2-0.

- Vi kom gjennom uten tap og skader, og alle, også unggutta, fikk spilletid. Totalt sett var spesielt treningen og gjennomføringen av de to første kampene her nede ganske imponerende, sier Rösler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere