RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LSK vil ha Brann-spiller

Sist oppdatert:
Østlendingene har henvendt seg til Brann angående Erik Huseklepp.

(iBergen.no): Forrige uke tok Lillestrøm kontakt med Brann for å informere om at de ønsker å ta en prat med Erik Huseklepp. Lynvingen og teknikeren har kontrakt med Brann ut oktober måned, noe som betyr at han fritt kan snakke med andre klubber.

Fart og teknikk
- Vi ønsker å se nærmere på ham og ta en prat. Vi har ikke studert ham spesielt, men vi vet han har fart og teknikk og ikke passer i Brann. Vi kommer til å se på ham i kampene han spiller fremover, sier daglig leder i Lillestrøm Frank Grønlund til iBergen.no.

22-åringen har tidligere gjort det klart at han ønsker spilletid dersom han skal bli værende på Stadion. Så langt har det ikke blitt mer enn én kamp fra start og åtte innhopp. Huseklepp er ennå tålmodig og forholder seg rolig til interessen fra gullrivalen.

- Det er kjekt at klubber er interessert. Det er alltid godt å føle seg ønsket, det betyr at noe av det jeg gjør er riktig. Jeg tenker uansett ikke mye på disse tingene, jeg har fokus på at jeg er Brann-spiller, sier Huseklepp til iBergen.no.

- Aktuelt å flytte østover?

- Vi får se, sier Huseklepp lakonisk og smiler.

- God offensivt
Han er fast bestemt på at det først er i juli han skal diskutere sin videre fremtid i Brann, men det pågår uansett en kontinuerlig dialog mellom klubben og spilleren. Rødtrøyene ønsker å ha spilleren med videre.

- Vi fikk en henvendelse fra Lillestøm som sa at de ønsket å ta en prat med Erik (Huseklepp). For vår del er vi klar på at vi ønsker å beholde Erik og ha ham med videre. Det er ikke aktuelt å slippe ham til sommeren, sier sportlig leder i Brann Roald Bruun-Hanssen til iBergen.no.

Trener Mons Ivar Mjelde ønsker også at 22-åringen skal bli i Brann.

- Erik er en spiller vi ønsker å ha med videre. Han har meget gode offensive kvaliteter og det er rette tidspunkt å bruke dem på. Han er en spennende spiller, slår Mjelde fast til iBergen.no.

Treneren sier rett ut at Huseklepp er veldig aktuell for en plass i startelleveren til kampen mot Aalesund onsdag.

PS! Den albanske prøvespilleren, angriperen, Sebino Plaku blir ikke tilbudt kontrakt med Brann. Mjelde begrunner det enkelt og greit med at nåløyet er trangt og at Plaku ikke var god nok.

LES OGSÅ:
Banker på døren til Mjelde
Advarer mot å bli i Brann
Brann-talent fritt vilt

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere