LSK vurderer danske

Chris Sørensen skal være et hett forsvarsalternativ for tabelltoeren.

13.07.06 14:17

28 år gamle Chris Sørensen er høyaktuell for Lillestrøm. Venstrebacken spiller i Odense Boldklub og skal ha blitt sett av Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft i Intertoto-kampen mellom Shelbourne og OB søndag.

- Jeg kommenterer ikke spillere som ikke er i vår klubb, og han er ikke nærmere enn noen andre spillere vi har på blokka for øyeblikket, sier manager Jan Åge Fjørtoft til Romerikes Blad.

Daglig leder Frank Grønlund vil heller ikke vil kommentere ryktene ovenfor TV 2 Nettavisen.

Likevel skal Fjørtoft også ha vært i København onsdag, og spilleren er kjent med koblingen, men benekter at det har vært samtaler mellom de to partene.

- Dette må kun betraktes som rykter. Jeg er overrasket over historien om at jeg skal bli Lillestrøm-spiller, sier Chris Sørensen til Romerikes Blad.

Chris Sørensen har spilt 94 kamper og scoret åtte mål i den danske toppserien. Han skal være en sterk venstreback som kan gå rett inn på Lillestrøm-laget hvor han da først og fremst vil kunne erstatte Shane Stefanutto som har vært fast på venstrebacken i årets sesong.

Chris Sørensen har god fysikk (186 centimeter og 78 kilo) og skal ha et godt venstrebein. I vinter var han på det danske ligalandsholdet på turen til Hong Kong.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.