RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lucas blir i Liverpool

Foto: STEPHEN WOODS (EPA)
Sist oppdatert:
- Vi har noen fine sesonger foran oss, hevder brasilianeren.

Lucas Leiva fortsetter i Liverpool. Det ble klart etter at brasilianeren, som kom til Anfield i 2007, signerte en kontraktsforlenging onsdag.

- Jeg visste at vi måtte gjøre noe raskt fordi vi hadde ikke råd til å miste ham, og jeg ønsket ikke å miste ham. Han har akkurat det vi trenger. Han har den rette mentaliteten, kvaliteten og holdningene, sier fotballdirektør Damien Comolli til liverpoolfc.tv.

Og for Lucas, som sto i fare for å være kontraktsløs neste sesong, var det ingen vanskelig avgjørelse å bestemme seg for om han skulle fortsette i Liverpool.

- For meg var det en enkel avgjørelse fordi jeg vet hvor store Liverpool er og fordi de planlegger framtiden med meg. Klubben får meg til å føle meg som en viktig spiller. Jeg er veldig, veldig glad, sier Lucas, som har hatt en strålende sesong, til tross for klubbens mange nedturer.

- Alle ønsker å være med i mesterligaen igjen og vinne titler. Det er hva Liverpool handler om. Slik ting utvikler seg, så tror jeg det blir noen fine sesonger framover, sier Leiva.

Og med Lucas om bord har Kenny Dalglish sikret seg tre framtidige spillere. Det er i tillegg ventet at Liverpool-legenden, som trolig blir utnevnt til permanent manager innen kort tid, vil handle mer i tiden som kommer. Bolton Gary Cahill, Blackpools Charlie Adam, Evertons Leighton Baines, Aston Villas Ashley Young og Wigans Charles N'Zogbia er alle spillere som knyttes til de rød.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere