*Nettavisen* Sport.

Ludde gir gass

Foto: hesteguiden.com

Lutfi Kolgjini er ikke den som kjører defensivt og torsdag satser han på å lede hele veien med vår frekke V4-banker på Jägersro.

15.11.12 10:09

Sportspills meny torsdag:
Lunsjtrav Bjerke: Lyset er på

Oddstips: Zlatan kan ikke berge oss i dag

Torsdag er det nok å henge fingrene i for oss travspillere. Det starter med V4 fra Jägersro i Malmö og fortsetter med lunsjtrav fra Bjerke travbane. Til kvelden er det V65 fra Gävle og ikke minst dobbel V5 fra Bergen. Vi har som vanlig tips og kupongforslag til samtlige.

Innleveringsfrister Jägersro:
V4 kl 12.20

DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det er sjelden fin klasse på V4-løpene fra Jägersro i ettermiddag og vi satset på banens største profil som vår banker i V4-3.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Har vunnet sportrekningen
V4-3/DD-2 holder faktisk svært høy klasse for å være et lunsjløp. Og i travsport er det fortsatt slik at sportrekningen er svært viktig. 4 Onice Axe er noe av det raskeste bak bilen i sitt grunnlag. Vant sist etter 2 ½ mnd pause og så fin ut selv om hun ble litt stum i steget inn mot mål. Etter rapportene er hun forbedret med løp i kroppen og da mener vi hun skal kunne lede dette løpet fra start til mål selv om det er snakk om 2140m. Møter bra konkurranse i sagahesten Power M.S som debuterte først som 8-åring i år og har tjent 586 000 SEK,- samt gode 7 Mr Q.L, men sportrekningen er til fordel vår banker. Vi stoler på Kolgjini og Onice Axe og bankerspiller i V4-3/DD-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kan tjene på hardt tempo
7 Gri Di S.J er en topp 4-åring som var strålende tidligere i sommer. Nå kommer S.J`s Photo–sønnen ut etter seks ukers pause og skal etter rapportene fra stall Lugauer trene meget fint. Til å være et V4-løp så holder også V4-2/DD-1 tilnærmet V75-klasse for konkurrenter som 1 Grumetti, 5 Diplomat Sund og 8 Viking America er alle topphester for dette grunnlaget. Det lukter tempo i dette løpet så finner Lugauer en bra posisjon fra dette sporet, så skal han ha en topp vinnersjanse selv om han normalt skulle hatt et løp i kroppen. Vi spiller Gri Di S.J fordi vi vet hvilken klasse det er i denne krabaten og at det lukter hardt tempo underveis. Gri di S.J. er nede som et femtevalg i spillet i morgentimene torsdag og skal med på alle seriøse bonger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.