RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ludvigsen klar til La Manga

Sist oppdatert:
Gladmelding fra Branns skadebenk: - Trond Fredrik Ludvigsen kan spille fotball på La Manga om to uker.

- Trond Fredrik er faktisk så ivrig at jeg må holde han igjen. Slik det ser ut nå så er han klar en måned før vi hadde regnet med. Da spiller han kamper på La Manga, sier Brannlege Ola Jøsendal til iBergen.no.

- Kjenner litt ennå
- Det går fremover, men jeg er ikke totalt smertefri ennå. Det kjennes i alle fall mye bedre ut enn det har gjort, sier 23-åringen.

Han var leddbåndskadet da han kom til Brann, men den skaden skulle vise seg å utvikle seg til det verre.

- At det ytre leddbådet i kneet er røket, er for så vidt en vanlig skade, men jeg hadde også røket hamstringscenen. Det er en mer uvanlig skade og den ble ikke oppdaget med en gang, sier Ludvigsen som presiserer at denne skaden oppstod etter at han kom til Brann.

- Har nok sikkert sammenheng med at jeg spilte med røket leddbånd i kneet. Det er ikke så lurt...

Motivert og klar
Lørdag fikk 23-åringen se sine lagkamerater bli slått av lillebror Løv-Ham i Vestlandshallen. Nå håper han å bidra til at Brann fremstår i ny og forbedret drakt i kampene på La Manga.

- Jeg har gått med foten i gips og med skinner i flere måneder så jeg er litt rusten. Om jeg likevel ikke skulle blir klar til La Manga så er forsåvidt ikke det noen katastrofe. Det viktigste er seriestarten. Da skal jeg være i topp form både fysisk og rent ballmessig, sier angriperen til iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere