RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ludvigsen nærmer seg comeback

Sist oppdatert:
Gladmelding til Brann-fansen: Den hurtige vingen Trond Fredrik Ludvigsen kan være tilbake i aksjon allerede til hjemmekampen mot Vålerenga 30. april.

Den tidligere Bodø/Glimt, Rosenborg og Hertha Berlin-spilleren har stort sett slitt med skadeproblemer etter at han knyttet seg til Brann i fjor sommer.

Nå nærmer han seg imidlertid et comeback.

- Han vil være tilbake i full trening igjen i løpet av få dager. Ludvigsen har vist stor fremgang de siste ukene og svart meget bra på behandlingen han har fått, forteller Branns lege Ola Jøsendal til TV 2 Nettavisen.

Aktuell for VIF-kampen
Ludvigsen har fått behandling for et avrevet leddbånd i kneet og en såkalt hamstring-skade.

- Han har fått behandling på skadestedene og blitt behandlet med medikammenter. Fra og med neste uke trener han for fullt sammen med sine lagkamerater, sier Jøsendal.

- Kan han være tilbake til Vålerenga-kampen 30. april?

- Ja, han kan være aktuell for laget neste helg. Men som regel trenger spillere litt tid på seg for å finne formen skikkelig igjen, påpeker Brann-legen.

Cato Guntveit ble tidligere i vinter operert på grunn av den trøblete akilles-senen som har plaget den tidligere kapteinen siden han kom tilbake fra skotsk fotball.

- Alt går etter planen med Cato. Han småjogger og følger programmet. Han skal etter planen være tilbake i spill om åtte uker, sier Jøsendal.

Smertefri Andresen
Kaptein Martin Andresen slet med store skadeproblemer under oppkjøringen og i høstsesongen i fjor. Men ifølge legen er landslagsspilleren nå helt kvitt smertene.

- Martin Andresen har ikke kjent noe til skadene i de to første kampene. Det er gledelig og kjekt, både for oss og selvsagt Martin selv, mener Jøsendal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere