*Nettavisen* Sport.

Ludvigsen vil til Brann

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Brann ønsker seg Trond Fredrik Ludvigsen. Og Glimt-vingen vil til Brann. - Brann er en storklubb i Norge, sier Ludvigsen.

15.06.05 15:11

Brann har allerede vært i kontakt med Bodø/Glimt for å forhøre seg om en overgang for Ludvigsen i sommer.

- Det kan nok stemme at det har vært kontakt mellom klubbene. Og jeg synes det er smigrende at Brann vil ha meg, sier Trond Fredrik Ludvigsen til TV 2 Nettavisen.

Ettårskontrakt
Ludvigsen var også aktuell for Brann i januar, men valgte å skrive under på en ettårsavtale med Glimt.

22-åringen har tidligere spilt for blant annet Rosenborg og tyske Hertha Berlin.

- Jeg er svært positiv til Brann. Det er en storklubb i Norge. Men foreløpig har jeg ikke vært i noen konkrete forhandlinger. Min agent, Frank Mathisen, har sagt at han vil informere om den videre prosessen etter kveldens cupkamp mot Strindheim, forteller Ludvigsen.

- Erstatter ikke Kvisvik
Brann er i dialog med Fredrikstad om et salg av venstrevingen Raymond Kvisvik, men Trond Fredrik Ludvigsen tror ikke han blir hentet til Bergen for å erstatte den norske landslagsspilleren.

- Jeg vet ikke hvilken rolle jeg er tiltenkt i Brann, men jeg tror det blir primært på høyresiden, slår han fast.

- Hvor nære er du en overgang til Brann?

- Det kan skje noe når overgangsvinduet åpner. Men foreløpig har jeg ikke forhandlet med noen i Brann. Vi får se hva som skjer etterhvert, svarer han kryptisk.

PS: Både Fredrikstad og Brann bekrefter på sine egne hjemmesider onsdag ettermiddag for første gang at de er i dialog med tanke på en overgangsavtale for Raymond Kvisvik.

- Jeg kan bare bekrefte at klubbene er i dialog for å forsøke å finne en løsning på dette, sier Branns sportslige leder Per-Ove Ludvigsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.