Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ludvigsens lykkelige valg

Foto: Knut Fjeldstad (Scanpix)
Sist oppdatert:
BRYNE STADION (TV 2 Nettavisen): Trond Fredrik Ludvigsens karriere er tilbake på beina etter at han vendte hjem til Bodø/Glimt.

BRYNE-BODØ/GLIMT 0-2: Kampen mellom Bryne og Glimt lignet mistenkelig på en 0-0-kamp, men det var før Trond Fredrik Ludvigsen entret banen for " gamlelaget" sitt.

- Det var absolutt fantastisk å komme inn og score ett pluss en målgivende i dag. Veldig artig, jubler den hjemvendte sønnen, Trond Fredrik Ludvigsen.

Se her for kampfakta og spillerbørs.

Hjemme best

Han hadde bare vært på banen i fem minutter da han sklei ballen i mål på lengste stolpe. Seks minutter senere sprang han fra hele Jæren og serverte Runar Berg. Nå er karrieren på skinner igjen.

- Du kan se på statistikken hvor mye jeg har spilt for RBK. Det er vel 45 minutter mot VIF og 7 minutter mot Lyn. Det er godt å være hjemme igjen i en klubb hvor samholdet er godt, og hvor jeg trives. Jeg føler meg i bra form, og jeg synes jeg er tilbake på det gamle, sier en lykkelig Ludvigsen til TV 2 Nettavisen.

Gåre så gå´re

Glimt-trener Øystein Gåre registerer at laget hans ligger på andre plass og er nærmeste utfordrer til Rosenborg, men han holder føttene trygt plantet på bakken.

- Det er Rosenborg som er i førersetet. De må avgi poeng mot andre lag hvis vi skal ha noen som helst sjanse, og det ser jeg ikke som mulig. Spillemessig var ikke dette så bra, men resulatmessig var dette en sølvsøknad, sier Gåre til TV 2 Nettavisen.

Gåre er fornøyd med å ha fått talentet Trond Fredrik Ludvigsen tilbake fra Trondheim. Han forklarer det slik at han startet på benken.

- Trond Fredrik var god i dag, og det var godt å få inn friske bein da de andre begynte å bli trøtte. De andre har spilt såpass bra i det siste, og Trond Fredrik er en tålmodig kar som kan vente. Nå får han starte i cupen mot Ålesund på onsdag, forklarer en fornøyd Glimt-trener, Øystein Gåre.

Sjeldent tap

Bryne og Reine Almqvist er godt vante på hjemmebane. Å gå av banen med null poeng og null scorede mål, er sjelden kost på Bryne stadion.

- Det som avgjør kampen, er at vi ikke får mål på sjansene våre. I flere av de andre kampene på hjemmebane har vi fått det første målet, mens det var Glimt som fikk det i dag. Sånn er fotball, sier Bryne-trener Reine Almqvist til TV 2 Nettavisen.

Han berømmer spillerene sine for innsatsen, og han har ennå ikke gitt opp å få bortepoeng.

- Før eller siden kommer vi til å ta en trepoenger borte, avslutter Almqvist nedslått, men ikke utslått.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!