RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cristina Quicler / AFP

Luis Fabiano starter leveransen

Sist oppdatert:
Den tidligere Sevilla-spissen Luis Fabiano er endelig skadefri og hjelper sitt Sao Paulo til seier i kveld. Sjekk vårt oddstips.

Onsdagens langoddsprogram er mildt sagt blanda drops og vi har allerede begynt å glede oss til helgen da den internasjonale klubbfotballen endelig er igang igjen etter landslagspausen. Kveldens program består av brasiliansk fotball, norsk håndball, ishockey fra Sverige og noen kamper fra NHL.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Almeria - Elche
Fjorårets La Liga-lag Almeria har hatt en flott innledning på sesongen og har inntatt tredjeplassen i Segunda etter sju spilte serierunder og er fortsatt uten tap (4-3-0). Motstander Elche ligger midt på tabellen i samme divisjon etter 3-1-3 på de sju første ligakampene. Hjemmelaget rokerer svært mye på mannskapet til kveldens kamp, og også bortelaget gjør endringer. Til gjeldende odds er det kon borteseieren som lokker og 3,35 på Elche kan være verd noen småkroner på en svært vrien oddsdag.

Dagens avslag
Den spanske cupen. Selv om vi har svært gode kilder i Spania som spesielt følger Segunda spesielt svært godt, er det nesten komplett umulig å finne ut hva de forskjellige lagene legger i disse cupturneringene og ikke minst hvilke startoppstillinger de forskjellige lagene stiller med. Hjemmesidene er sånn måtelig oppdatert og det beste er å styre unna det som er av spanske cupkamper i kveld.

Norsk kvinnehåndball
Hvordan man skal vurdere de ulike handicapene i den norske damehåndballen er heller ingen spennende jobb. Det blir fort bingopreg over slikt og om Larvik vinner mer ti mål eller mer borte mot Flint er ikke veldig interessant.

Dagens spill
Sao Paulo - Internacional (kampstart kl 21.00)
Hjemmelaget ligger på tredjeplass i den svært jevne toppdivisjonen i Brasil med sine 47 poeng, men det er kun fire poeng opp til ledende Corinthians. Er uten seier på sine fire siste ligakamper med fasiten 0-3-1, men har pådratt seg utvisninger i begge de to siste kampene. Denilson (innleid fra Arsenal) må således sone karantene i kveld.

Hjemme på Morumbi stadium står Sao Paulo med 6-4-4 og mon tro om det ikke er dags for at storscorer Luis Fabiano melder seg på i kveld. Han har stort sett vært skadet etter overgangen fra Sevilla, men er endelig friskmeldt nå. I siste kamp borte mot Cruzeiro var det for øvrig kun brasilianere i troppen.

Kveldens motstander Internacional ligger på sjuendeplass, kun fire poeng bak Sao Paulo. De fire øverste plassene gir plass i Copa Libertadores. Internacional står med fine 2-2-1 på sine fem siste ligakamper, men svekkes av betydningsfulle fravær i kveld. Spissen Jo (utleid fra Manchester City) er suspendert, mens spisskollega Leandro Damiao er på skadelisten (13 ligamål denne sesongen).

Vi synes forutsetningene er bra for hjemmelaget i kveld og spiller Sao Paulo til 1,80 i odds. Kampen kan ikke spilles som singel og vi må kombinere.

Modo - Brynäs (kampstart kl 19.00)
Vi hadde suksess med å gå mot Brynäs i hjemmekampen mot Skellefteå mandag. Kamprapportene fortalte da om et "uddløst" Brynäs som garantert merker det tøffe kampprogrammet nå med sitt forholdsvis unge mannskap. I kveld går laget løs på sin femte kamp på bare tolv dager.

Modo har ikke overraskende innledet ustabilt, og kun to av ti kamper er vunnet til nå. Kommer til denne kampen fra to ettmålstap mot henholdsvis Skellefteå hjemme (1-2) og borte mot Luleå (1-2). I kveld er meget viktige Niklas Sundstrøm tilbake og får Modo sving på powerplay-spillet (foreløpig ingen mål i powerplay) skal det være bra muligheter mot et slitent Brynäs.

I tillegg står det fire strake seire til Modo i tilsvarende oppgjør de to foregående sesongene i grunnserien (en av kampene gikk riktignok til sudden death). Vi biter på agnet og spiller Modo-seier til 2,05 i kombinasjon med Sao Paulo. Vi får dermed en dobbel til 3,69 i odds og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag onsdag
Kamp 61 Modo Hockey - Brynäs 2,05 3,80 2,35
Kamp 73 Sao Paulo - Internacional 1,80 2,80 3,00
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere