*Nettavisen* Sport.

Lukaku slår tilbake mot vektkritikken

INTER: Romelu Lukaku gikk tidligere i sommer til Inter. Nå slår han tilbake mot kritikerne.

INTER: Romelu Lukaku gikk tidligere i sommer til Inter. Nå slår han tilbake mot kritikerne. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Belgieren har blitt kritisert for ikke å ha matchvekten inne, men slår knallhardt tilbake på Instagram.

Spissen forlot Manchester United til fordel for Inter i sommerens overgangsvindu, men det ble rapportert at Lukaku ikke var i nærheten av kampform da han ankom Milano.

Tidligere United-spiller Gary Neville er blant spillerne som var kritisk til hvilken forfatning Lukaku var i.

- Han innrømmet at han var overvektig! Han er over 100 kilo! Han er en Manchester United-spiller! Han kommer til å score mål og gjøre det bra i Inter, men uprofesjonalitet er smittsomt, skrev Neville på Twitter tidligere i sommer.

Søndag slår 26-åringen tilbake mot kritikerne. I et innlegg på Instagram har han lagt ut et bilde av seg selv i bar overkropp, men teksten «Not bad for å fat boy» i tillegg til en emoji som viser fingeren.

Klikk på bildet for å forstørre.

SLÅR TILBAKE: Slik slår Romelu Lukaku tilbake mot kritikken. Foto: Skjermdump/Instagram

Lukaku ble klar for Inter 8. august etter en lang sommer med spekulasjoner om den belgiske spissen fremtid.

Ole Gunnar Solskjær skal ha beordret spissen til å trene med reservelaget de siste dagene før overgangen fordi han ikke likte måten Lukaku forsøkte å presse frem en overgang på.

Nå venter et nytt eventyr i Italia og Serie A, hvor han nå skal spille under Antonio Conte i Inter. Conte forsøkte å signere Lukaku allerede i 2016, da Lukaku noe overraskende endte i United.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.