*Nettavisen* Sport.

Lukakus sjef kommer med dårlig skjult Manchester United-kritikk

 

TRØBLET MED SAMARBEIDET: Ole Gunnar Solskjær og Romelu Lukaku. Her avbildet under Champions League-oppgjøret borte mot Paris Saint-Germain i mars. Foto: David Klein (Pa Photos / NTB scanpix)

Landslagstrener mener stjernespissen framstår som helt forvandlet etter å ha kommet seg bort fra marerittperioden under Ole Gunnar Solskjær.

09.09.19 13:13

Belgias landslagssjef og tidligere Everton-manager Roberto Martinez kommer med en verbal bredside rettet mot Manchester United og behandlingen Romelu Lukaku fikk på Old Trafford.

I forbindelse med belgiernes landskamper denne uka mener nemlig Martinez spissen ser påfallende mye bedre ut nå som han er Inter-spiller, og har begynt bra hos Serie A-klubben.

Etter månedsvis med spekulasjoner ble Lukaku omsider solgt fra Manchester United til Inter i august, like før overgangsvinduet i England stengte.

Hos «Nerazzurri» har den 26 år gamle kraftspissen scoret i begge seriekampene så langt.

Klikk på bildet for å forstørre.  

SER STOR FRAMGANG: Roberto Martinez. Foto: Lee Smith (Reuters / NTB scanpix)

- Dette er første gang jeg har sett ham så løs og ledig og fornøyd. Om vi ser tilbake på mange samlinger, så har jeg ikke sett Rom så konsentrert, så tilfreds og så forfrisket som han er av den nye utfordringen, sier Martinez, gjengitt hos Daily Mail.

- Jeg tror han er klar til å gå løs på en av de største kapitlene i karrieren sin nå etter Inter-overgangen, fortsetter Belgia-sjefen før VM-bronsevinnerne møter Skottland i Glasgow mandag.

Martinez valgte å spare Lukaku i den enkle 4-0-seieren borte mot San Marino fredag. Men det er ventet at Inters nye storkjøp får sjansen når Belgia møter tøffere motstand i skottene på Hampden Park.

Lukaku havnet ute i kulden i Manchester United etter at Ole Gunnar Solskjær overtok som manager før jul i fjor. Belgieren ble oftere plassert på benken enn på banen, mens Marcus Rashford ble foretrukket som midtspiss.

Dette er ikke den første gangen at Roberto Martinez sender kritiske ord i retning United for å ha satt ut Belgias stjernespiss av laget.

Tidligere i år ble landslagssjefen blant annet sitert på at han syntes det var helt åpenbart at Lukaku måtte finne seg en ny arbeidsgiver i sommer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.