Gå til sidens hovedinnhold

Lundekvam fortsatt takknemlig

Claus Lundekvam kommer til å ta Thierry Henry i hånda før kveldens kamp. Nordmannen er fortsatt takknemlig fordi Arsenal-spissen reddet ham fra ydmykelse sist de møttes.

Southamptons midtstopper grep tak i Henrys trøye idet han var på vei gjennom forsvaret etter bare 20 sekunders spill av FA Cup-finalen i Cardiff i mai. Hadde ikke Henry holdt seg på beina, hadde nordmannen trolig fått rødt kort allerede da.

Takknemlig
I kveld møtes de igjen, og Lundekvam er fortsatt takknemlig.

- Jeg har mye å takke Henry for. Det kunne ha blitt en veldig kort finale for meg. Dårligere spillere ville ha kastet seg, men Henry er ikke sånn. Hvis han kan holde seg på beina, så gjør han det. I alle kampene jeg har spilt mot Henry, har han aldri prøvd å jukse eller kaste seg, sier Lundekvam til The Sun.

Trenger tre poeng
Arsenal vant FA Cupen i fjor etter et mål av Robert Pires, men i kveld er poeng i Premier League som gjelder. Arsenal trenger tre poeng for å henge med Manchester United i toppen, som vant 1-0 borte mot Middlesbrough søndag.

Arsenal er fortsatt ubeseiret denne sesongen, og hadde en fin innledning på jula. 2. juledag vant de enkelt 3-0 hjemme mot Wolverhampton.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen