RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lundekvam klar for United

Sist oppdatert:
Claus Lundekvam er kvitt feberen og tror på seier mot Manchester United i kvartfinalen i FA-cupen. 32-åringen drømmer om en ny finalesjanse.

Southampton spilte seg fram til finalen i FA-cupen i 2003, men tapte 0-1 for Arsenal. Denne sesongen har mye gått galt for sørkystlaget. Lundekvam og hans lagkamerater kjemper mot nedrykk i Premier League, men i FA-cupen har de gått fra seier til seier.

Lørdag møter de Manchester United hjemme på St. Mary's Stadium.

- Vi har bevist før at vi kan slå de beste på en god dag, sier Lundekvam til TV 2 Nettavisen. Han lå syk tidligere i uka, og fryktet at kvartfinalen måtte spilles uten han. Men nå Lundekvam klar til kamp.

- Jeg har ligget sjuk tidligere i uka, og har hatt feber, men er oppe og går nå. Men laget er ikke tatt ut ennå, så jeg vet ikke om jeg spiller, sier Lundekvam beskjedent.

32-åringen fra Austevoll har hatt fast plass på laget helt siden han kom til England fra Brann for 400.000 pund i september 1996. Det vil være overraskende om ikke Lundekvam spiller sin 21. FA-cupkamp lørdag ettermiddag.

Lysten er i alle fall stor.

- Det er alltid kjekt å møte de gode lagene, sier Lundekvam, som spilte på Millenium Stadium i Cardiff da Southampton tapte 0-1 for Arsenal i FA-cupfinalen.

- Det var fantastisk å komme til finale, og det ga absolutt mersmak. Det ønsker vi å oppleve igjen. Men i den situasjonen vi er i nå, er ikke cupen det viktigste, konstaterer midtstopperen med 33 landskamper for Norge.

Southampton - Manchester United har avspark klokken 18.15 lørdag. Øvrige kvartfinaler: Bolton - Arsenal (13.15 lørdag), Blackburn - Leicester (14.05 søndag) og Newcastle - Tottenham (17.00 søndag). Alle kampene sendes direkte på Viasat Sport 1.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere