RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lundekvam vil slåss for plassen

Sist oppdatert:
Claus Lundekvam har trent siden tirsdag, og kan gjøre comeback mot Hull i helgen. Nå vil han slåss om landslagsplassen.

32-åringen har slitt med en lyskeskade de to siste ukene, men lørdag kan han være tilbake på gresset for Southampton.

- Det går veldig bra, og vi tar en avgjørelse på om jeg skal spille eller ikke i morgen, sier bergenseren til TV 2 Nettavisen.

Landslagskapteinen misset begge de viktige VM-kvalikene mot Moldova og Hviterussland, men er aktuell til play-off-matchene. Åge Hareides luksusproblem er at vikar Brede Hangeland har levert mer enn varene på midtstopperplass. Også Erik Hagen har vært solid i Lundekvams fravær.

- Kjempekjekt at Brede har vært så god, det unner jeg ham. Til syvende og sist vil jeg jo spille. Men først må jeg komme med i troppen og så må Åge bestemme laget. Jeg kan ikke kreve noe som helst, og er beredt på å måtte spille meg inn igjen, sier Claus Lundekvam.

Han er uten norske TV-kanaler for øyeblikket, og gikk dermed glipp av gårsdagens match. Nå håper han Norge trekker Tyrkia som play-off-motstander i morgen.

- Det blir tøft uansett, men på papiret er det best med Tyrkia. Jeg tror ikke de kjenner oss så godt, og vår spillestil er bra i forhold til tyrkernes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere