*Nettavisen* Sport.

Lunsjavtale med Golden

Foto: hesteguiden.com

Golden Shogun er en vinnerhest av rang, og millionærhesten til Sigbjørn Kolnes lar seg neppe stoppe i dagens lunsjtrav på Leangen.

25.02.10 15:39

Klikk her for å se våre V5-forslag.

På 60 starter har 1 Golden Shogun vunnet hele 29 løp, og dagens konkurrenter egner seg ikke til å skremme i V5-finalen. 10-åringen er meget rask fra start, og skal holde teten uten problemer. Da skal det være spill mot et mål for den lynraske hingsten, når formen på hesten rapporteres å være veldig bra.

Da vi traff Sigbjørn Kolnes på telefon klokka ni i dag morges, passerte han akkuratTynset med hestebilen sin. Utetemperaturen viste stive 38 minusgrader. Rogalendingen som har tilholdsted på Skedsmokorset er optimist i dag.

- Vinner han ikke i dag så vinner han vel aldri mer!. Jeg synes han har vært veldig positiv i det siste. Med tanke på motstanden så er jeg temmelig sikker på at han leder hele veien. Vi er fremme rundt klokken elleve på Leangen. Hestene liker å reise, og jeg gleder meg til løpene, sier Kolnes som ogå seler opp 6 Nimbus F.H. i V5-4.

- Han er i stor fremgang. Har vært litt feig, men har kommet seg mye på det området. I dag setter jeg på helstengt hodelag. Dette for å få han fullt skjerpet fra start. Fra tet tror jeg på en solid sjanse også med han, sier Sigbjørn Kolnes.

Vi velger å gardere et åpent løp da han ennå ikke er helt til å stole på, og at det er første gangen danskeimporten er ute på lang reise.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Friskt alternativ
Vår alternative banker i dag har ennå ikke vunnet løp, men 9 Zuperpuz i V5-2 mener vi stiller til start med solide vinnersjanser. Hoppa er mye bedre enn resultatraden, og fra en grei utgangsposisjon får hun sikkert en fin posisjon underveis. Ragnhild Bjørnbeth som kusker har god rutine, og dagens motstand er såpass enkel at vi tror ekvipasjen tar seg av dette løpet som en foreløpig 10-prosenter i spillet!

I første avdeling er vi rimelig trygge på at trioen 4 Gigant Trout, 7 Silver Tap, og 11 Clouds Above gjør opp om seieren. Silver Tap er lynrask fra start, og jager teten. Derfra vil nok vallaken forsvare seg med nebb og klør, men han har vist svakhetstegn oppunder må ved noen anledninger. Raske Gigant Trout er på gang. Har startet to ganger etter pause, og vist fremgang. Utgangsposisjonen og distansen skulle passe perfekt. Clouds Above var ute i tøffe årgangsløp i fjor. Er den beste hesten, men for hennes del er sporet veldig vrient. Dermed kan det bli langt frem for den røde hoppa.

Spillenøtten kommer i V5-3, og vi garderer godt. Tipset går til 9 Kvamdals Jo, som vanligvis gjør sine beste løp på denne tiden av året. Han gjorde en fin innsats etter galopp sist, og kan være vinnerklar allerede i dag. 5 Svork Rigel har kusken god tro på, og hesten var god toer i en lokal premiekjøring på Orkdal Travbane bak gode Eikson forleden.

4 Faste Hellin jager teten, og forsvarer seg godt derfra. 10 Juni Gull er nesten avhengig av å gå skoløs, men det er usikkert om hun kan gjøre det i dag. 1 Gikling Gutten står fint til, men møter noen bra. Han er best i montêløp, men kan sprinte bra bak sulky også.

Ekspertforslag
Til lunsjen på Leangen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 75, 300 og 945 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Kjøp en bong og se løpene fra Leangen på NRK2 kl. 13.30.14.30 i dag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.