Gå til sidens hovedinnhold

Lunsjbanker i toppform

I en forholdsvis oversiktlig rebus satser vi på at formbomben Vincent Wielinga endelig får full uttelling for sin fine form mot svært passende motstand.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Vår banker for dagen har til gode å vinne løp så langt i år, men i V5-3 i dag tror vi det veldig gode sjanser for at 5 Vincent Wielinga endelig skal få smake seierens sødme. Comets Tail-sønnen har virkelig samlet opp poeng til en triumf, og når han nå går ned minst en klasse tror vi det dreier seg om en klink vinner. 5-åringen så dunderfin ut i Bergen nå på torsdag, der han satt fast til slutt til fjerde på 18.1 mot Shining Lantern/Just A Diamond & Co. Wassberg-traveren er ikke i nærheten av å støte på hester av slikt kaliber i dag, og vi spiller i god tro.

To storfavoritter som innfrir?
Vi støter på to forholdsvis tunge favoritter i hhv V5-2 og V5-4. I den andre avdelingen har 4 Ulrik nærmest et gaveløp på papiret, og presterer Frigg Mollyn-sønnen sånn noen noenlunde i nærheten av det han gjorde før pausen må nok de øvrige konkurrenter belage seg på å kjempe om sølvet. 4-åringen har vist seg kjapp i vei bak bilen, og i en feilfri utgave taper nok ikke Søviknes-traveren dette løpet.

I den fjerde avdelingen dukker seiersmaskinen 4 Spang Jo Best opp. 5-åringen har gått på to nederlag nå på slutten, men noen fare med formen er det ikke. Etter en trøblete innledning på løpet sist avsluttet Gudemestad-traveren flott til tredje på 30.6, og en finere oppgave enn dagens får neppe den seiersvante krabaten.

Vi singelstreker de to store favorittene på de to minste forslagene, mens vi på det store systemet spekulerer litt forsiktig i mot.

Oversiktlig
I V5-innledningen syntes vi fire hester skiller seg klart ut. Vår favoritt til å vinne blir 7 Roald. Dersom Sjefen-sønnen takler sin autodebut på tilfredsstillende vis tror vi 4-åringen som er i flott utvikling blir tung å stå i mot til slutt. Duoen 3 Kremson og 5 Rigel Pål vil nok prøve å stikke kjepper i hjulene på vår favoritt, og begge må krysses tidlig. Førstnevnte galopperte som en sannsynlig vinner sist, og det er litt enklere i mot for Krembest-sønnen i dag. Sistnevnte ga seg litt sist, med 4-åringen gikk tross alt en lav 33-tid. En liten outsider kan 4 Haukeli Nora være, men Spikeld-datteren må være forbedret fra sist for å kunne gå helt til topps.

Et flott varmblodsløp avslutter denne rebusen. Det kan ligge an til tøff kjøring innledningsvis her, noe 10 Maxvill C.N. kan profitere på til slutt. Axvill-sønnen gikk kun på det jevne etter litt pause sist til femte, men det var ikke lett å hente noe til slutt i et løp som det var dårlig tempo på innledningsvis. Vår favoritt utfordres i første rekke av tidligere stallkamerat 5 Matchfellow samt teløpende 3 Just A Diamond, og 4 Kristina M. som får stå som en outsider etter sin pause.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 80 og 320 kroner. Begge forslagene er samlebonger, og vi forsøker her å ta V5`en hhv 5 og 20 ganger.

På det største forslaget spiller vi et enkelt utgangshest-system samt en samlebong med en total innleveringspris på 1152 kroner.

Systemet har vi fylt ut på tre kuponger, og de kan du kjøpe her sammen med samlebongen hvor vi satser på å kamme hjem V5`en 20 ganger.

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Kommentarer til denne saken