*Nettavisen* Sport.

Lurt av favorittdealeren

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Les Johnny Loddens pokerblogg fra Bahamas.

Godt nyttår godtfolk!

Ble ganske skuffet over meg selv etter spillet på finalebordet i Spania, så jeg orket ikke å skrive noe om det :P Jeg endte til slutt på sjetteplass, noe jeg er veldig misfornøyd med etter å ha nådd et finalebordet hvor vi hadde såpass god struktur. Det var en ung tysker som vant. Han spilte skamsolid, så det var fortjent nok.

Jula feira jeg hjemme med famile og romjula i lag med venner på Jørpeland. Jeg ble syk på tredje juledag og lå med feber og hoste helt til 2. januar, så jeg fikk ikke gjort så veldig mye fornuftig mens jeg var hjemme. Nyttår ble feiret i senga med en film :P Verste nyttår siden 1984 kan man vel si!

Heldigvis ble jeg mye bedre straks turen skulle ned hit til varme, deilig Bahamas! Jeg spilte i går og siden jeg sitter og blogger her nå, gikk det dessverre rett til helvete i en turnering der jeg så gjerne vil gjøre det bra!

Jeg kom inn litt for sent og tydeligvis var ikke bordtrekninga gjort for så mange mann, så jeg startet på bord 69 ilag med Elky, Victor Ramdin, Dario Minieri og en ukjent type! Så mens resten spilte timannsbord, satt altså vi som kom litt sent på et femmannsbord. Greit at jeg liker å spille shorthanded, men om jeg kunne velge 10 handed eller dette femmannsbordet, hadde nok valget vært enkelt!

Hedigvis ble bordet vårt brutt opp etter rundt 30 minutter og jeg gikk fra der med rundt 20k.

Det nye bordet mitt var også ganske tøft, med blant andre Miami John og Eli Elezra. Her krympet og krympet stacken min bare gradvis og jeg gikk til første pause med 10k (startet med 20k) uten at jeg selv følte jeg hadde tapt så mange potter. Ikke et bra tegn!

Like etter pausen ble jeg flyttet enda en gang. Denne gang til et mye lettere bord, men et veldig aggressivt bord! Jeg satt stille en stund og så på, mens de andre gikk 3-4 slag mot hverandre hver hand. Ved neste pause hadde jeg cirka 12k.

I pausen så jeg at favorittdealeren min skulle deale på mitt bord, så jeg slo av en emochat med henne i pausen. Hun sa at hun skulle få doblet meg opp fort, slik at jeg hadde en grei stack igjen. Første handa etter pausen spilte sidemannen min opp til 550, jeg så ned på 3-4 off og spurte dealeren om hvilken hand hun skulle doble meg i, og hun svarte denne her, så da måtte jeg jo syne! To mann bak meg synte også. Flop: 256 rainbow!! Høyner bød ut 2k, jeg synte bare, selvsagt, i håp om at en av de bak skal gjøre et move. Første mann kastet og andre mann synte bare. Turn: 6 (stygt!) Raiser checket og jeg bød ut 3k, neste mann slo om til 10k :) Første mann kastet og jeg synter eller gikk all-in, hadde vel cirka det samme. Han viser opp 67. River: 5 :P Og over og ut for meg på en ganske stygg måte!

Kan vel ikke gjøre annet enn å skylde på dealeren i dette tilfellet ;)

Uansett er det mange andre morsomme ting og finne på her på Paradise Island så ingen krise. Mulig jeg stiller i noen sideevents det kommer helt an på hvordan været blir! Stiller ikke på 25k-turneringen, den blir rett og slett for dyr.

Får håpe Stephan henter hjem dette nå! Så at han hadde 125k etter dag 1, så det ser bra ut!

Over og ut fra Bahamas!

Johnny

Annonsebilag