RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lurte pressen med kenguruspøk

Foto: Scanpix / AP Photo / Vincent Thian
Sist oppdatert:
Caroline Wozniacki hadde en oppfinnsom forklaring på hvorfor hun spilte med plaster på leggen søndag.

Den topprangerte 20-åringen tok seg greit videre fra nattens kamp i 4. runde av Australian Open mot latviske Anastasia Sevetsova.

Wozniacki vant med settsifrene 6-3, 6-4, men det som vakte mest oppsikt var verdensenerens bakgrunnshistorie for tapebiten hun hadde på høyre legg.

Ifølge de danske jenta måtte hun nemlig på sykehusbesøk etter å ha blitt angrepet av en liten kenguru i en park utenfor Melbourne.

- Kenguruen bare lå der og så ut til å trenge hjelp, så jeg gikk fram til den. Da ble den aggressiv og kloret. Jeg prøvde bare å være snill og hjelpe, mend et burde jeg ikke ha gjort. Jeg fikk meg en lekse, forteller Wozniacki.

Senere, etter at den utrolige historien hadde nådd alle verdenshjørner via mediene, innkalte den unge dansken til ny pressekonferanse.

Der innrømmet Wozniacki at den egentlige årsaken til bandasjeringen var at hun hadde gått på en tredemølle. Hun beklaget også kenguruspøken.

- Jeg tenkte at dere ikke trodde på meg siden historien ikke hørtes riktig ut. Men jeg er faktisk en god skuespiller. Jeg bør kanskje prøve å skaffe meg en filmrolle, sa Wozniacki på sin andre pressekonferanse for dagen.

Får to dager siden ble hun fortalt at pressekonferansene hennes er kjedelige og at hun alltid gir det samme svarene.

I herreklassen ble oppladningen for regjerende mester Roger Federer trolig mer rutinemessig. Den andreseedete sveitseren tok seg videre til kvartfinale etter seier 6-3, 3-6, 6-3, 6-2 mot spanske Tommy Robredo.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere