RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lustü for dyr for Vålerenga

Sist oppdatert:
Vålerenga gir opp håpet om kjøpe Steven Lustü fra byrival Lyn. Den danske midtstopperen blir for dyr.

Det er klart etter samtaler mellom Vålerenga og Lyn tirsdag formiddag.

- Vi har hatt et møte med Lyn i dag, hvor temaet for samtalene har vært Steven Lustü. Men han har tre år igjen av sin kontrakt med Lyn, og blir for dyr for oss. Derfor har vi bestemt oss for å droppe ham i denne omgang, bekrefter Vålerengas direktør Kjetil Siem overfor TV 2 Nettavisen.

- Ikke mye vi kan gjøre
Siem bærer ikke nag til Lyn etter at byrivalene satte en prislapp på Lustü Vålerenga ikke kunne matche.

- Så lenge det blir for dyrt, er det ikke så mye vi kan gjøre med det. Han er under kontrakt med Lyn, og de har lov til å kreve hva de vil. Vi har en håndfull andre alternativer vi vurderer nå som Lustü ikke lenger er aktuell, sier Siem.

VIF-direktøren bekrefter at Ronny Johnsen for tiden er et hett navn for Oslo-klubben.

- Jeg vet at Kjetil Rekdal har en del følere ute angående Johnsen, men alt avhenger av hva som skjer med Johnsen og Newcastle. Men jeg har fått signaler om at Ronny Johnsen planlegger å legge opp som fotballspiller om han kommer tilbake til Norge, men håper selvsagt på at vi kan overtale ham til å spille for oss, fortsetter Kjetil Siem.

Kvarme uaktuell
Veteranstopperen Bjørn Tore Kvarme er aktuell for både Rosenborg og Lyn, men Siem utelukker at Vålerenga kommer til å kaste seg inn i kampen om Kvarmes underskrift.

Den tidligere Liverpool-proffen Bjørn Tore Kvarme blir trolig løst fra sin kontrakt med franske Bastia i løpet av kort tid.

- For øyeblikket er ikke Kvarme en spiller vi har vurdert som erstatter for Erik «Panzer» Hagen. Vi har god tid, selv om vi nå intensiverer jakten på en ny midtstopper, opplyser Siem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere