RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Løv-Ham fikk tilbake poeng

Sist oppdatert:
Løv-Ham vant onsdag frem med sin anke mot Norges Fotballforbund.

1. divisjonsklubben ble først fratatt ett poeng både for første- og andrelaget. I tillegg ble de ilagt en bot på 30.000 kroner. Dette fordi klubben skulle ha benyttet Wycliff Juma uten å ha spilletillatelsen i orden.

Løv-Ham anket imidlertid straffen. Onsdag vant de frem.

- Selv om Ankeutvalget har funnet at Løv-Ham (LHF) har utvist uaktsomhet i denne saken, er utvalget enig med LHF i at det foreligger formildende omstendigheter ved denne saken. Med støtte i tidligere praksis og under henvisning til den konkrete overtredelsen, finner Ankeutvalget at LHF bør ilegges bot uten tilleggsstraff i form av poengtrekk, sier lederen i ankeutvalget, Egil André Berglund i en pressemelding.

Det betyr ingen poengtrekk, og kun bot for Løv-Ham.

Laget ligger på 9. plass i 1. divisjon med 24 poeng så langt. Avstanden ned til nedrykksstreken forblir nå på seks poeng.

- Personlig vil jeg si at det var en feil beslutning de først tok. Når folk da har guts til å endre en sånn beslutning så er det noe jeg har respekt for. Det viser at systemet fungerer, sier Løv-Hams styremedlem Per Kolstad til TV 2 Nettavisen.

PS: En plass på tabellen kan bety mye i 1. divisjon. Det deles nemlig ut pengebonuser til lag som varierer stort etter hvilken tabellposisjon man får.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere