RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Løy om kreft - fikk sparken

En engelsk fotballspiller løy om at han hadde magekreft og fikk supporterne til å samle inn tusenvis av kroner for å hjelpe ham. Nå har han fått sparken av klubben.

Nick Colley fant på hele historien da han spilte for Tamworth Football Club, skriver BBC.

Klubbens fans samlet inn tusenvis av kroner så Colley skulle kunne reise til USA for spesialist-hjelp, men nå har han innrømmet at det hele var løgn.

Ut av kontroll

Colley sier at han lenge har lidd av depresjoner. Da en lagkamerat fant ham gråtende i garderoben, sa han at han hadde kreft fordi han ikke ville at lagkameratene skulle få vite om hans mentale problemer. Lagkameraten fortalte imidlertid klubbledelsen om saken fordi han var bekymret, og dermed begynte snøballen å rulle.

- Det hele kom ut av kontroll. Men jeg var så langt nede psykisk, så all omtanken jeg fikk hjalp meg mye likevel, sier Colley.

En talsmann for Tamworth Football Club opplyser at Colley ikke lenger er velkommen i klubben.

- Han fortalte oss tirsdag kveld at han ikke hadde magekreft, og at det hele bare var oppspinn. Klubben føler derfor et behov for å ta avstand fra slik oppførsel, og han er ikke velkommen hos oss lenger, sier klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere