RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lykke i V4?

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Vi satser på at Lykke Brun kan sørge for suksess i lunsjen i Östersund i Sverige i dag!

Torsdagen er en innholdsrik dag på travfronten, og det er nok å ta tak i for de norske spillerne. Det åpner med lunsjtrav til både Östersund i Sverige (vi kan spille V4 og DD dit) og på Bjerke her hjemme, mens det på kvelden er dobbel V5 på Klosterkogen og V65-spill til Boden i Sverige som gjelder.

Les også:Tet og slutt?

Vi har tips til alle banene, og i lunsjen i Östersund i Sverige spiller vi banker på en nestfavoritt! Vi snakker da om 4 Lykke Brun i V4-4 som er i fin utvikling, og vi synes han står perfekt inne i dette løpet og motstanden er ikke spesielt skremmende. I sitt siste løp ledet Skaffer Brunen–sønnen fra start til mål for Ulf Eriksson, og med kun fire hester på strek tror vi på en fin sjanse på tidlig tet også i dag.

Fra den posisjonen kjemper Lykke Brun helt klart best, og går han en 30-tid på distansen skal dette være snakk om en fin vinnersjanse. Norske 6 Eld Stjernen er bra på sitt beste, og han kjemper klart best med pisk. Vi tror dog ikke at han rår på vår banker, og vi lar nestfavoritten stå ugardert.

Innleveringsfrister Östersund
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

I lunsjen på Hagmyren på tirsdag satte vi en herlig banker i form av Ajlexes Daylight (andrevalg i spillet), og de som spilte vårt DD-forslag på 300 kroner kunne inkassere småpene 1714 kroner den dagen!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere