RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lykketallet 13

Sist oppdatert:
Lyns Kevin Larsen ville ikke ha drakt nummer 13. Så fikk han vite at tallet betyr lykke.

LA MANGA (TV 2 Nettavisen): 19-åringen slo gjennom i norsk fotball i fjor, etter å ha kommet inn på Lyns A-lag i januar. Men da han fikk vite at han var tiltenkt drakt nummer 13, reagerte han.

- Det var ikke den drakten jeg hadde lyst på, nei, sier Larsen til TV 2 Nettavisen.

Numerologi
Den tidligere Store Bergan- og Runar-spilleren nektet. Da tok materialforvalter Tom Erik Jørgensen affære. Han visste at det kun var i vesten at 13 var et ulykkestall. Jørgensen tok med seg en bok om numerologi av Bodil Storm, og forklarte at tallet 13 indikerer en person i transformasjon og forvandling, med evne til å bryte gjennom begrensninger av alle slag. Larsen fikk vite at det ikke er et ulykkestall, men heller et mestertall.

Da ble valget plutselig lett.

- Da det gikk bra i starten, så jeg ikke noe vits i å bytte. Jeg hadde alltid hatt åtte på ryggen, men 13 har fungert bra det også, sier kantspilleren smilende.

Vil etablere seg
Nå er målet å ta nye steg mot den norske fotballhimmelen i år.

- Så lenge jeg presterer og utvikler meg, føler jeg sjansen er god til å få spille på laget. I hvert fall hvis jeg også tar med meg den erfaringen jeg fikk i fjor, sier han.

Lyn-trener Henning Berg skryter stort av U21-landslagsspilleren.

- Kevin har en fantastisk holdning og pågangsmot. Han har et godt venstrebein, slår gode innlegg og kan også slå gjennombruddspasninger. Han har et godt skudd, og er flink til å komme inn i boksen. Og han vil bli bedre. Han tok mange steg i fjor. Håpet er at han fortsetter utviklingen også i år. Målet er at han skal bli enda mer presis i år enn i fjor, sier Lyn-treneren.

PS: For de som lurer, så er tallet 23, draktnummeret til Michael Jordan, David Beckham og Lyns Lars Kristian Eriksen, også et lykketall. Ifølge numerologien skal personer som er under innflytelse av tallet 23 får rikelig av all verdens goder. Det kan love godt for Eriksen¿

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere