RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn: - Uærlig av Häcken

Foto: Dag Langerød (TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Lyns sportsdirektør Morgan Andersen er mildt sagt misfornøyd med Häckens styreformann Åke Nilsson, som plutselig vil trekke seg fra salget av Tobias Hysén.

Häckens styreformann Åke Nilsson sa onsdag at forhandlingene med Lyn hadde brutt sammen, og at han nå håper å selge Tobias Hysén til Djurgården i stedet.

- Vi tok hverandre i hendene og var enige om alt. Vi var enige om overgangssum og hvor mye de skulle få ved et videresalg. Vi hadde ett diskusjonspunkt som vi senere ga oss på, det er alt, sier Morgan Andersen til TV 2 Nettavisen.

- Uredelig og uærlig
Lyns sportsdirektør er oppgitt over måten Häckens styreformann Åke Nilsson har opptrådt på i forbindelse med forhandlingene om Tobias Hysén.

- Hvis han trekker seg nå, er det en veldig uredelig og uærlig måte å opptre på. De tar heller ikke hensyn til hva spilleren selv vil, understreker Andersen.

Glenn Hyséns talentfulle sønn er enig med Lyn om de personlige betingelsene, men nå ser overgangen ut til å strande fordi Djurgården er villige til å betale mer enn hva Lyn og Häcken var enige om.

Håper fortsatt
Ifølge Andersen fremstilte Åke Nilsson det som om det bare var en formalitet å få styrets godkjennelse av avtalen. Men så solgte Djurgården Kim Källström til Rennes for 18 millioner kroner, og plutselig kom Stockholm-klubben på banen.

- Jeg er veldig overrasket over hvordan Häcken har håndtert dette. Det er meget useriøst av Nilsson å prate med media først. Han sendte en annen for å gi meg beskjed om dette, sier Andersen hoderystende.

Lyn håper nå at Tobias Hysén vil bidra til at avtalen med Lyn opprettholdes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere