Gå til sidens hovedinnhold

Lyn 2 passerte Skeid

Lyn 2 spilte mandag en praktkamp mot Steinkjer og vant hele 5 1 etter noen fantastiske scoringer. Vi gjør en veldig god kamp, og vi var akkurat så gode som vi ønsket å være, sa en strålende fornøyd Finn Bredo Olsen til lyn.no etter kampen.

Lyn 2 kom til Guldbergaunet med tre strake seire, og måtte vinne for å ha heng på Ranheim og Skeid i toppen.

Kampen begynte med Lyn som det førende laget anført av en meget god Magnus Powell i en litt uvant rolle sentralt på midtbanen.

Det skulle i midlertidig ta en drøy halvtime før det skulle komme noen scoringer, og for et mål det skulle bli.

- Jo Inge Berget mottok ballen på sekstenmeteren, og så ingen annen måte enn å avslutte. På elegant vis curlet han ballen beinhardt i krysset bak Hogan i Steinkjerburet, som bare ble stående og måpe, forteller Joachim Westher Andersen i Lyn til Lokalavisen.

Etter 40 minutter fikk Lyn frispark på drøyt 25 meter, og opp steppet Trygve Velten. Han lurte alt og alle, og frisparket hans gikk i mål i keepers lengste hjørne.

- Tre minutter senere satte Lyn spikeren i kista, og punkterte kampen gjennom et nydelig angrep. Adama Diomande sendte en litt frekk stikker som åpnet Steinkjerforsvaret, og alene med keeper gjorde Gøran van den Burgt ingen feil, fortsetter Joachim.

Lyn og Skeid i toppen

Etter pause fortsatte Lyn det gode spillet, og det var liten tvil om hvor seieren kom til å ende.

4 0 kom etter flott spill og gode kombinasjoner mellom Powell og Jo Inge Berget som resulterte i Adama på åpen kasse. Med keeper igjen som hinder gjorde han ingen feil og klinket ballen knallhardt i mål.

Steinkjer fikk en redusering etter en markeringssvikt på corner uten at dette la en demper på humøret til trener Bredo Olsen.

Kampens siste mål ble satt inn av Helge Neumann. Erik Nakstad spilte nydelig igjennom Erling Knudtzon som flikket ballen videre til Helge Neumann som hadde en enkel jobb alene med keeper.

Med denne imponerende seieren troner Lyn 2 alene på toppen av 2. divisjon avdeling 2 på bedre målforskjell enn Oslonabo Skeid.

Kjelsås neste

Trener Finn Bredo Olsen trekker frem en fantastisk laginnsats som det beste ved kampen, og gir også Magnus Powell gode skussmål.

Vi er akkurat så gode som det jeg håpet at vi skulle være, og jeg synes vi gjør en fenomenal kamp, sier han til Lyn.no.

Magnus Powell gjorde virkelig en flott kamp på sentral midtbane, og viser at han er en allsidig spiller med stor kapasitet, mener Olsen.

Neste kamp for Lyn 2 er onsdag 18. juni klokken 19:00 på Voldsløkka. Da er det Kjelsås som står på andre siden av banen, og det er klart for et nytt Osloderby.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial