RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn-angrep på Chelsea

Sist oppdatert:
ULLEVAAL STADION (TV2 Nettavisen): Manchester United og Lyn klager Rune Hauge og Chelsea inn for FIFA.

Lyn er lei av alle beskyldningene i John Obi Mikel-farsen. Onsdag ettermiddag la de frem all den informasjonen de kunne legge frem i saken.

Samtidig offentliggjorde klubben at de sammen med Manchester United har anmeldt Chelsea, samt agentene John Shittu og Rune Hauge, til det internasjonale fotballforbundet (FIFA).

- Vi håper at denne klagen ender med at Mikel kommer tilbake til oss, og at når han får arbeidstillatelse i England, tidligst 1. januar neste år, får fullføre sin kontrakt med Manchester United, sier Lyn-direktør Morgan Andersen.

Det er likevel umulig å si noe om når Lyns ønske kan gå i oppfyllelse. FIFA skal nå gjøre sin vurdering av saken. Men selv etter at den vurderingen er klar - kan saken fortsette. Da i det sivile rettsystemet.

- Det kan ta tid før Mikel spiller fotball igjen?

- Men vi håper og tror at det ikke vil ta lang tid, sier Andersen videre.

Lyn hevdet igjen at avtalen mellom Lyn og Profile Sports er ugyldig.

- Jeg kan ikke skjønne at vi ikke skal vinne frem i denne saken, sa Lyn-advokat Erik Nadheim.

De to andre nigerianerne, Chindeu «Edu» Obasi Ogbuke og Ezekiel Bala, som forsvant onsdag, har forøvrig reist på nigeriansk landslagssamling før U20-VM i juni. De gjorde det imidlertid uten å melde fra til klubben, og kan komme til å bli straffet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere