Lyn avviser gullpreik

Foto: (Scanpix)

Steven Lustü og Lyn har som mål å gjøre en formidabel høstsesong. Men klatring mot gull vil ingen høre snakk om.

02.07.06 23:02

FREDRIKSTAD - LYN 1-2:

FREDRIKSTAD (TV 2 Nettavisen): - En skikkelig høstspurt hadde vært noe, ja. Nå skal vi ut av «sumpa», fastslår Lyns midtstopperkjempe Steven Lustü overfor TV 2 Nettavisen.

- Fantastisk frispark
Etter tre poeng i Fredrikstad fikk da også laget fra Oslos vestkant en best mulig start på årets høstsesong. Bortelaget viste en herlig fightervilje på slutten, og en dødelig effektivitet på dødballer var det som skulle til for å slå et litt tamt hjemmelag.

- Vi spilte ingen god kamp, nei, men i slike kamper er det tross alt resultatet som er viktigst. Og alt i alt vil jeg si at dette var et langt steg i riktig retning.

Mest av alt lot han seg glede av sin danske venn og klubbens nyervervelse på høyreback, danske Rasmus Dugaard .

- Utrolig morsomt at han scorer i debuten. Et fantastisk frispark fra en god spiller, mener Lustü.

- Tenker ikke gull
Trener Henning Berg var, i likhet med Lusü, mest fornøyd med de tre poengene laget hans tar med seg hjem til Oslo.

- Vi har fortsatt mye å jobbe med, men jeg er mektig imponert av guttene i dag. Vi gir aldri opp, og kommer sterkt tilbake etter å ha ligget under i store deler av kampen, sier han.

Berg vil ikke høre snakk om en eventuell klatring mot den øverste plassen i Tippeligaen – selv ikke etter at Brann fikk bank på Hamar.

- Jeg ser ingen grunn til å titte på tabellen ennå. Fokuset bør ligge på det å bli bedre, vi har fortsatt en del å jobbe med, mener han.

- Blir for ivrige
Trenerkollega Knut Torbjørn Eggen var forståelig nok ikke like blid etter kampslutt. Nok en gang brant laget fra Plankebyen en haug med sjanser, mens motstanderen desto enklere omsatte sine sjanser i mål.

- Vi sliter som vanlig med å score, samtidig som vi slipper inn lettkjøpte mål. Vi har rett og slett for få forsvarsspillere, så man skal ikke se bort i fra at man kan komme til å se nye fjes på treningene om ikke så lenge, sier han.

- Hva med alle de brente sjansene?

- Vår beste avslutter (Mihaly Toth, skadet) spilte ikke i dag, men generelt sett sliter vi litt med avslutningspresisjonen. Det kan virke som om enkelte blir litt for ivrige i det avgjørende øyeblikket, mener han.

Brian West scoret Fredrikstads mål, mens debutant Rasmus Dugaard og innbytter Magnus Powell sørget for at Oslo-laget drar hjem med full pott i bagasjen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag