RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn best i by'n

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Lyn vant «Slaget om Oslo» med 2-1 over Vålerenga. Se målene og sammendrag her. Les også: - Burde vært utvist Les også: Eddies eventyrkveld Les også: - Vi er ikke bedre Les også: - Lettet Hoset

Vålerenga styrte det meste av kampen, men misset sjanse på sjanse. Enten sto Lyns glimrende keeper Eddie Gustafsson i veien, eller så var avslutningene for svake. Både Tore André Flo, Daniel Fredheim Holm og Christian Grindheim avsluttet svakt alene med keeper.

– Totalt sett var vi det beste laget. Vi spite fantastisk fotball til tider og kjørte over Lyn, men vi klarte ikke å sette sjansene, sier Enga-trener Kjetil Rekdal til TV2 Nettavisen.

På spørsmål om at det fremdeles er 25 år siden laget har slått Lyn, svarte Rekdal:

– Jeg håper bare Lyn holder plassen, så vi får møtt dem igjen neste år.

– Det betyr mye for fansen at vi vinner mot nettopp Vålerenga. Og når det er viktig for fansen, er det selvfølgelig viktig for spillerne og trenerne. Vi scoret flere mål enn Vålerenga og derfor vinner vi fortjent, sier Lyn-trener Henning Berg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere