Gå til sidens hovedinnhold

Lyn er i rute før seriestart

Lyn slo 2.- divisjonskollega Frigg hele 5-0 i treningskampen på søndag.

KRINGSJÅ: Søndag var det duket for en aldri så liten fest på Kringsjå.

Med nytt klubbhus og feiring av bursdagsbarnet Lyn som fyller respektable 117 år i år, ble 5-0-seieren over Frigg i treningskampen en stor bonus.

Men til tross for det, trener Finn Bredo Olsen trekker ikke frem superlativene når han skal omtale 5-0-seieren.

- Vi er brukbart i rute nå, og i hvertfall ikke så langt unna der vi skal være før seriestart, Bredo.

Målfest

Andreas Moen startet showet tidlig i første omgang, da han satte inn 1-0 på volley fra medspiss Finn Badou Jor fra snaue ni meter.

2-0 kom et par minutter etter, da Friggs forsvar sendte et tilbakespill til keeper som alene minner om internt uvennskap, og selvmål var et faktum.

LES OGSÅ: Senket Kjelsås med hat-trick

Badou Jor, som scoret hat-trick i treningskampen mot Kjelsås, kronet førsteomgangen med å sette inn 3-0 på kloss hold etter godt angrepsspill.

- Jeg syns vi har svært positivt angrepsspill i dag, og gjør en solid match når vi møter motstand i avdelingen, sier kaptein Jonas Rygg.

I andre omgang sto Badou Jor for nok en scoring, mens innbytter Johannes Johannessen puttet dagens femte og siste mål.

Ny spiller

Lyn har vært interessert i å hente TUILs Bjørn Lidin Hansen, som spilte de siste 30 minuttene av kampen på Lyns midtbane.

Offisielt er Lidin Hansen på prøvespill, men trener Bredo bekrefter at han er ferdig med TUIL, og ønsker å signere under for Lyn.

LES OGSÅ: Lyn vil hente tidligere eliteserie-spiller

- Jeg syns han kommer fint ifra det i dagens kamp. Han er en spiller jeg har sansen. Han er flink til å trene, og har potensiale til å spille på høyere nivå enn det vi skal gjøre det kommende året, sier Bredo.

Frykter Alta

Lyn sparker i gang sesongen den 13.04, da Bossekop fra nord gjester Frogner stadion.

Og Bredo har allerede sjekket ut litt av mostanden som er i vente.

- Jeg så Alta knuse Bossekop 7-0 via stream fra Finnmarkshallen, så Alta tror jeg kommer til å bli veldig tøffe i år, de var imponerende gode. I tillegg har vi også hard motstand i lag som Fram og Raufoss, sier treneren.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen