RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn-fansen forlanger seier

Foto: Erlend Aas / SCANPIX
Sist oppdatert:
Lyn har ikke får den serieopptakten som mange hadde forventet. Laget står uten seier etter tre serieomganger. Nå forlanger Lyn-fansen seier hjemme mot Sogndal søndag.

Lyn var tippet i toppen før sesongen, men har ikke fått den seriestarten som laget hadde håpet på. Lyn har sikret seg to fattige poeng, etter uavgjort mot Vålerenga og Odd Grenland. Nå står Sogndal for tur, og da forlanger Lyn-fansen, Bastionen, seier.

- Ja, den kampen må vinnes. Ellers blir det et slags deja vu fra i fjor, hvor vi tapte kamper mot presumptivt svakere motstandere. Da er det mange forventninger som sprekker, ja. Skulle det skje, så må laget gå i seg selv og finne hva som er galt.

Skal slås
- Det begynner allerede å bli et lite press på spillere og trenere. Nå har de ikke lovet gull og grønne skoger, men de har i alle fall tenkt å vise seg mer fram i forhold til i fjor.

- Men Sogndal er et lag som bare skal slås, fastslår Bastionens leder Magnus Wattne til TV 2 Nettavisen.

Han sier at det foreløpig ikke er noen stor krise. Men laget tåler ikke så veldig mange feilsteg framover.

- Starten har vel ikke vært helt etter forventningene. Poengmessig så ville det vel ikke sett så ille ut hvis en av de uavgjort-kampene hadde vært seier. Da hadde vi stått med fire poeng.

Lite offensivt
- Jeg synes ikke vi har sett noe til det offensive spillet som ble vist i treningskampene. Det hadde jeg forventet mer av, sier Wathne.

Han understreker imidlertid at han vet at det nok tar litt tid før det nye spillesystemet sitter ordentlig.

- Vi kan ikke forvente at systemet skulle sitte fra seriestart av, selv om jeg personlig hadde håpet at det satt allerede i Molde. Men det kan ikke gå sånn som dette for lenge, utfra de spillertypene vi har. Jeg savner mer innlegg fra kantene til Peter Markstedt. Til nå har det vært alt for mye spill i lengderetningen på ham, sier Wattne videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere