RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn-fansen håper på tap

Sist oppdatert:
Lyn-tap mot Rosenborg kan knuse gulldrømmen til erkerivalen Vålerenga. Og mange Lyn-fans håper det skjer, ifølge supportersjefen.

Rosenborg og Vålerenga ligger side om side i gullkampen én runde før slutt. Lørdag reiser Lyn til Trondheim. Paradokset er at hvis de vinner - havner seriegullet trolig hos erkerivalen Vålerenga. Taper laget - kan det imidlertid bli værende i Trondheim.

- Selv om fotball handler om å vinne, så vil et tap i Trondheim være enkelt å svelge, sier Bastionens leder, Magnus Wattne, til TV 2 Nettavisen.

Mange ønsker tap
Selv vil han ikke gå så langt som å si at han gjerne taper, men han påpeker at mange Lyn-fans virkelig ønsker at Lyn skal tape mot Rosenborg. For at seriegullet ikke skal havne hos Vålerenga.

Etter Lyns 1-1-kamp mot Lillestrøm søndag, ble avslutningskampen mot Rosenborg flittig diskutert. Flere forslag ble fremlagt: Noen ønsket å feste Lyn-keeperen med håndjern til stolpene. Andre foreslo en god dose zalo på hanskene hans. Noen mente også at de kanskje burde invitere Lyn-spillerne på en real fest dagen før kampen. Alt for at seriegullet ikke skal havne hos Vålerenga.

Ifølge Wattne var det to lag han selv ikke ønsket som seriemestre før sesongen - Rosenborg og Vålerenga.

- Jeg er lei av RBK-hegemoniet, men unner alle andre lag enn Vålerenga å ta gullet fra dem, sier Wattne.

Han regner med at to-tre busser med Lyn-supportere reiser til Trondheim for å se kampen, og ser uansett for seg en fest etter kampen.

- Blåser dommeren av, og gullet havnet i Trondheim og ikke hos Vålerenga, så skal ikke vi stå i veien for en fest sammen med trønderne, sier han.

5-0 eller 0-1
- RBK og VIF leder 1-0. Så utlikner Lyn i siste minutt, og gullet havner hos VIF. Hvordan reagerer du da?

- Nei, det klarer jeg ikke å forestille meg. Det blir helt sprøtt. Men jeg føler alltid et brus i kroppen når Lyn scorer - selv om den scoringen vil være med en real dose bismak, sier Wattne.

- Hvordan går det?

- Tror det er en enten eller kamp. Jeg ville satt en hundrings på 5-0 til Rosenborg, og en hundrings på 1-0 til Lyn. Hvis jeg skulle spille. Men selv om jeg spiller en del, så kommer jeg nok uansett ikke til å spille på den kampen, sier Wattne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere