RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn-fansen støtter Ingebrigt

Sist oppdatert:
Supporternes tillit til Henning Berg er i ferd med å dø.

Det stod 2-0 til Lyn da det gjenstod et kvarter av søndagens kamp mot Stabæk på Nadderud. Da dommeren blåste for full tid, viste resultattavlen 3-2. Til Stabæk.

- Dette var en seier for fotballen. Positiv spilleglede vinner over negativ og kynisk fotball her i dag. Det er helt utrolig hvor feige Lyn opptrer der ute, og jeg kan ikke få sagt hvor deilig det var at vi snudde til seier, sa Stabæk-guru Ingebrigt Steen Jensen etter kampen.

Les også:Ingebrigts slakt av Lyn

Og tro det eller ei: Lyn-fansen er helt enig.

- Feige og dårlige
- Stabæk var mye, mye bedre. Lyn virket ikke som de ville spille fotball i det hele tatt. Og så ødela de helt for seg selv. Man kan ikke legge alle mann på 16-meteren uten press på ballfører, sier Bjørn Jønsberg til Nettavisen.

«Det var ikke bare feigt spill. Det var i tillegg særdeles ræva,» skriver Aslak Arntzen på Bastionens hjemmeside.

- Ingebrigt har et poeng i at Lyn spilte feigt i går. De spilte feigt på en dårlig måte. Å spille feigt og forsøke å kontre, det ligger i planen til Lyn, sånn jeg har forstått det. Men at Alanzinho får så mye spillerom, det fører til at Lyn blir løpt i senk, sier Arntzen til Nettavisen.

Både Arntzen og Jønsberg sitter i supporterklubben Basionens styre.

Nå stiller de spørsmålstegn ved om spillerne i klubben fra Oslo vest er godt nok trent.

På tynn is
Lyn ligger på niendeplass i Tippeligaen, med 11 poeng etter ni kamper. Bare én av de siste seks kampene har endt med seier.

Supporternes tillit til trener Henning Berg er heller ikke lenger hva den var. Noen har fremdeles tro på den tidligere Manchester United-spilleren, mens andre har begynt å lengte etter andre løsninger.

- De fleste synger fortsatt «Henning går på vann», men jeg vil gjerne bytte den ut med «Henning går på tynn is», sier Jønsberg.

Verken Arntzen eller Jønsberg vil gå så langt som å si at de ønsker treneren vekk. Men begge er skjønt enige i sin vurdering av det som presteres på banen nå for tiden.

- Det er ikke godt nok, sier Arntzen.

Har mistet troen
De siste rundene før ferien byr på formidabel motstand for Lyn. Først er det kamp mot Brann hjemme i Oslo. Deretter følger Vålerenga, Rosenborg og Start.

- Jeg har lyst til at klubben skal ta noen grep. Nå kommer det noen viktige kamper, og vi er helt klart avhengig av å ta poeng i disse kampene. Kampen på lørdag blir utrolig vanskelig, og skal jeg være ærlig, har jeg ikke veldig tro på Lyn, sier Arntzen åpenhjertig.

Faktisk frykter Bastionens styremedlem at det kan ende med nedrykk.

- Og havner vi i Adeccoligaen, er vi ferdig. Jeg tror ikke vi kan takle et nedrykk på samme måte som Stabæk klarte, sier Arntzen.

Spiller Lyn feig fotball? Ta debatten i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere