RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn imponerte i Hellas

Sist oppdatert:
Lyn fikk til de grader uttelling på sjansene sine da de vant 1-0 mot greske PAOK i Hellas onsdag. Helgi Sigurdsson scoret Lyns mål.

Forsvarsrekken til Lyn fikk som ventet mer enn nok å gjøre i den første UEFA-cupkampen denne høsten. De gjorde imidlertid jobben sin skikkelig, noe som kan betale seg i avansement etter returmøtet mot PAOK på Ullevaal.

- Vi hadde bestemt oss for å ligge bakpå og vente på eventuelle målsjanser. Det gikk etter planen, sa Tommy Berntsen til NTB etter kampen.

De greske vertene skapte en rekke målsjanser i første omgang, men var ikke like effektive. Der har de helt klart noe å lære av Lyn. På sin første skikkelige målsjanse etter 39 minutter styrte Helgi Sigurdsson et innlegg i mål.

God Ødegaard

- Jeg er imponert over gutta i dag. De kjempet hele veien og fikk heldigvis betalt for det, sa Berntsen.

PAOK fortsatte å presse Lyn etter pause, men klarte ikke å score mål. De var riktignok nære flere ganger, og Lyn-forsvaret var ikke riktig like bra som før pausen.

Thomas André Ødegaard spilte en meget god kamp i Lyn-målet, og skal ha mye av æren for at Lyn nå har et perfekt utgangspunkt før returmøtet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere