RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn og Hanssen i oppvaskmøte

(Foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
Jonny Hanssen beskyldte Lyn-ledelsen for å fare med løgner og ble innkalt til oppvaskmøte. Partene kom sammen mandag kveld - etter at Hanssen først uteble.

I et intervju med Aftenposten søndag beskyldte Johnny Hanssen Lyn for å lyve, og at han ikke var fristilt fra klubben. Oppslaget fikk Lyns sportsdirektør Morgan Andersen til å se rødt, og han innkalte Hanssen til oppvask møte mandag kveld.

Men Hanssen glimret med sitt fravær.

- Jeg hadde snakket med Johnny Hanssen om å møte på obligatorisk lunsj og spillersamtaler mandag, og på telefonen sa han at han skulle komme. Men han uteble uten å ha gitt tilbakemelding, sukker Morgan Andersen til TV 2-sporten.

Han har fremdeles ikke kommet over at Hanssen beskyldte Lyn-ledelsen for løgn.

- Det han sa i Aftenposten stemmer overhodet ikke. Det er svært alvorlige beskyldninger han har kommet med, sier Andersen - uten å legge skjul på at han er skuffet over midtbanespillerens oppførsel.

Nå henger Johnny Hanssens Lyn-fremtid i en syltynn tråd, advarer Morgan Andersen.

- Det er ikke usannsynlig at han får sparken, sier Morgan Andersen.

Jonny Hanssens kontrakt med Lyn går ut ved sesongslutt.

Møttes senere
Mandag kveld sendte Lyn ut en pressemelding der de opplyser at Hanssen møtte Morgan Andersen senere på dagen, etter å ha først uteblitt.

Ifølge pressemeldingen har Jonny Hanssen og Morgan Andersen diskutert de ulike presseoppslagene, og Hanssen benekter at han blant annet skal ha uttalt at klubbledelsen lyver om at han er fristilt fra kontrakten.

Jonny Hanssen har referert til at det som kom frem i TV2-sporten fredag kveld forrige uke var løgn, ikke at ledelsen i klubben farer med løgn.

Brutt Lyns mediestrategi
På vegne av klubben understreker Morgan Andersen at Jonny Hanssen har brutt klubbens mediestrategi, og at saken er uheldig for klubben. Han opprettholder fremdeles at Jonny Hanssen er under kontrakt med FC Lyn Oslo, men at han har rett til å jobbe for å finne ny arbeidsgiver for fremtiden.

Saken er ikke behandlet i klubbens styre, og eventuelle sanksjoner er derfor ikke aktuelle på nåværende tidspunkt, skriver Lyn i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere