Gå til sidens hovedinnhold

Lyn Reggina 1-1

Lyn gjorde en god figur i en merkelig kamp som var preget av mange spillerbytter og håpløse dommeravgjørelser.

Det viktigste for gjestene fra Oslo var likevel muligheten til å få god matching på en fin gressbane, og det var flere spillere som viste at formen allerede er god.

En meget god match av oss, og jeg er godt fornøyd med resultatet, til tross for at dommeren ikke var av topp kvalitet, sa Henning Berg til LynTV etter kampen.

Sterk motstand

Hele 2000 tilskuere hadde tatt turen for å se kampen og lokalavisen i Italia hadde skrevet mye forhåndsstoff før kampen.

Selv om Reginna sliter i bunnen av Serie A, stilte de med et meget sterkt mannskap til treningskampen mot Lyn.

Suveren Gustavson

Lyn startet oppgjøret veldig bra og tok ledelsen etter bare 15 minutter.

Endre Fotland Knudsen scoret kampens første mål, etter et fantastisk angrep. Flere spillere var involvert i småspillet som bygget opp angrepet, før Trygve Velten hælsparket ballen til Knudsen som traff krysset med sitt første skudd.

I tillegg viste spissene Espen Hoff og Odion Ighalo evnen til å samarbeide på topp, selv om det ikke ble flere mål til Lyn.

Bakover viste Eddie Gustavson klasse. I følge Lyn.no hadde han flere "umulige" redninger. Den rutinerte keeperen holdt laget inne i kampen helt til det hadde gått 75 minutter. Da banket Edgar Barreto et frispark fra hjørnet av 16meteren og i mål.

Elendig dommer

I følge hjemmesiden til Lyn var det kampens dommer som kom i fokus med horribel dømming.

Stemningen på sidelinjen gikk gradvis fra irritasjon til resignasjon og latter, etter hvert som stadig flere uforståelige frispark og cornere ble forært til hjemmelaget.

Henning Berg og Torgeir Bjarmann var ikke fornøyde på sidelinjen, og flere spillere viste åpent sin misnøye mot dommertrioen.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien