RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn røper ingenting

Foto: Jon Hagebø
Sist oppdatert:
KRINGSJÅ (TV 2 Nettavisen): Godt humør til tross: Lyn-trener Hans Knutsen ville torsdag ikke røpe noe som helst om helgens kamp mot Lillestrøm.

Et tilnærmet skadefritt Lyn-mannskap trente torsdag formiddag på Kringsjå i Oslo. Bortsett fra Henrik Dahl, som ikke er tilbake før i slutten av mai, er det få skadebekymringer i oslolaget.

Mounir Hamoud har vondt i ryggen, men blir trolig spilleklar.

- Det ser veldig greit ut. Vi er veldig innstilt på å reise oss etter den dårlige andreomgangen mot Fredrikstad, forteller Hans Knutsen til TV 2 Nettavisen.

- Leo var ikke vingback
Det han ikke vil fortelle, er om Lyn vil fortsette med 3-4-3-formasjonen som ble brukt i 1-1-kampen på Ullevaal søndag. Eller hvordan laget vil se ut.

- Mange endringer blir det ikke, er alt Knutsen vil si.

I serieåpningen spilte Øyvind Leonhardsen vingback. Selv om Knutsen ikke vil si seg enig i den påstanden sånn umiddelbart.

- Han spilte på midtbanen i en 3-4-3-formasjon. Men vi ble liggende litt lavt til tider, og Leo er også en samvittighetsfull spiller som er flink til å jobbe hjemover. Men han er ikke tiltenkt noen backplass hos oss, fastslår Knutsen.

Mikel fortsatt ute
John Obi Mikel er ennå ikke 18 år gammel, og må derfor stå over også denne seriekampen. Først i neste runde er han gammel nok til å spille profesjonell fotball i Norge.

2. serierunde:
Aalesund - Odd Grenland:
Billetter på svartebørs
Stortalent vurderer å slutte
Bodø/Glimt - Rosenborg:
Husker ikke sist Glimt vant
Lillestrøm - Lyn:
Lyn røper ingenting
Molde - Start:
Vil selge Start-stjernene
Tromsø - Ham-Kam:
Solbakken skal lure TIL igjen
Vålerenga - Brann:
Alle vil ha Rekdal

I juni blir for øvrig Mikel og Edu opptatt med spill for Nigeria i U20-VM, som spilles i Nederland. Lyn spiller fem kamper i den perioden mesterskapet spilles, og må i verste fall klare seg uten duoen i alle disse - dersom Nigeriga kommer helt til finalen.

- Vi har bra nok stall til å takle det. Jeg gidder ikke irritere meg over sånt, sier Knutsen.

Revansjesugne
I Lillestrøm er alle skadefrie. Shane Stefanuto og Mato Grubisic er begge tilbake i trening. De er imidlertid ikke aktuelle til kampen, men må gjennom kamper på reservelaget først. På Åråsen er man revansjesugne.

- Det er aldri greit å tape fotballkamper, men måte vi tapte på i Kristiansand likte vi dårlig. Vi ble utkjempet av et fysisk svakere lag. Det skal ikke skje, sier daglig leder Frank Grønlund.

Lillestrøm (trolig): Müller - Andersson, Andresen, Kippe, Rambekk - Søgård, Wehrman, Koren, Strand - Sundgot, Powell

Lyn (trolig): Ali Al-Habsi – Kristian Onstad, Tommy Berntsen, Steven Lustü, Kevin Larsen – Stefan Gislasson, Tomasz Sokolowski – Edu, Øyvind Leonhardsen, Jo Tessem – Jan Derek Sørensen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere