RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn-spillere fikk skriftlig advarsel

Foto: Dag Langerød (TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Mounir Hamoud og Kristian Flittie Onstad fikk en skriftlig advarsel av Lyn-direktør Morgan Andersen tirsdag, etter at de gjorde seg skyldig i kontraktsbrudd i helgen.

Spillerne deltok nemlig i en venneturnering i fotball på Raufoss, uten at klubbledelsen i Lyn var informert om det. Det fikk Lyns sportsdirektør Morgan Andersen til å rase. Tirsdag innkalte han spillerne til oppvaskmøte, der spillerne mottok en skriftlig advarsel.

Har beklaget seg
- Det er nok i denne omgang. De har gitt meg en forklaring på hvorfor de deltok, og de vet at de må ha klubbens tillatelse neste gang. Vi har gått en runde på det nå, og de har beklaget det de har gjort, sier Morgan Andersen til TV 2 Nettavisen.

- Hvorfor gjorde de det da?

- De ville være med for å ha det gøy, noe som er forståelig nok sånn sett. Men de må ha tillatelse, for de har ingen yrkesskadeforsiking i en slik turnering.

- Men tenkte de seg ikke om?

Har lært en lekse
- De var ubetenksomme. Rett og slett. Sånn sett har de lært en lekse nå, sier Andersen.

Men saken er ikke over med det. Morgan Andersen har fått flere tips i løpet av dagen om at ytterligere to Lyn-spillere deltok i turneringen.

- Jeg skal snart finne ut av det. De kommer også til få en skriftlig advarsel. Vi gjør ikke forskjell på folk, sier Andersen.

Ifølge lokale vitner var Lyn-spillerne også involvert i en episode der dommeren ble angrepet. Det har spillerne avvist på det sterkeste, noe TV 2 Nettavisen også fikk bekreftet via en motstander i den aktuelle kampen.

Ikke involvert
- Lyn-spillerne var ikke involvert. De sto og skulle ta et frispark, da en av de andre spillerne fløy på dommeren. (¿) Jeg synes det er viktig å få fram sannheten når Lyn-spillerne blir beskyldt for å være en av hovedaktørene, sier Kent Stenseth til TV 2 Nettavisen.

- De prøvde faktisk å rydde opp i situasjoen, så det er bra, avslutter Andersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere