RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marius Vik / Nettavisen

Lyn-spiss i fyllebråk

Sist oppdatert:
Havnet i håndgemeng med dørvaktene på et hotell på Club La Manga.

(iOslo.no): Etter en svært fuktig kveld i baren havnet Dylan Macallister i håndgemeng med dørvaktene på det aktuelle stedet. Australieren dummet seg ut, ifølge NRK og trener Henning Berg er veldig skuffet over episoden.

Får konsekvenser
- Vi har aldri hatt slike problemer i Lyn før. Jeg er veldig, veldig skuffet over at det ble et problem i går. Det er ikke bra for Dylan og det er ikke bra for klubben. Selvfølgelig kommer det til å få konsekvenser for Dylan. Hvilke det blir, må vi diskutere når vi kommer hjem, sier Berg til NRK.

Det var da Macallister var på vei ut av hotellet han angivelig skal ha blitt provosert og havnet i håndgemeng med dørvaktene. Macallister var veldig full og politiet var også involvert.

Den pinlige seansen skjedde bare en uke etter at Lillestrøms Bjørn Helge Riise og andre Lillestrøm-spillere havnet i slåsskamp med andre engelskmenn, skriver NRK.

Ikke første gang
Da Macallister spilte for Brann i Bergen var han den første stunden kjent for byens nattklubber. Ved minst ett tilfelle brøt han også Branns interne regler om alkoholforbud de to siste døgnene før kamp.

Også trener Henning Berg er kjent for å ha inntatt alkohol da han ikke skulle. Under fotball-VM i 1998 ble han og Erik Mykland tystet på av en reporter da de hadde drukket alkohol uten tillatelse.

Det har ikke lykkes iOslo å få en kommentar fra Berg eller Macallister.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere