Gå til sidens hovedinnhold

Lyn står uten hovedsponsor

Drøye fem uker før seriestart står Lyn uten hovedsponsor.

ULLEVÅL: Lyn er den eneste klubben i eliteserien som ennå ikke har fått en generalsponsor på plass, og nå frykter klubbens markedsdirektør Keith Woods at Lyn må starte sesongen uten reklame på spillerdraktenes bryst, melder Aftenposten.no.

Mellom fem og seks millioner

Lyn har kalkulert å få inn 5-6 millioner kroner hos en potensiell generalsponsor, noe som utgjør en betydelig del av klubbens budsjett.

Jeg skulle ønske vi fikk lov til å jobbe litt langsiktig, jobbe med alle planene vi har, i stedet for å bruke så mye tid på å bekymre oss for generalsponsor-avtalen, sier Woods til Aftenposten.no.

Tapte 2-1 mot Stabæk

Torsdag tapte klubben 2.1 mot Stabæk på Malaga, blant annet etter et selvmål av Indridi Sigurdsson fem minutter inn i kampen.

Kent Bergersen karakteriserte kampen mot Stabæk som rotete.

Ingen tvil om at det er et offensivt lag, men for oss betyr ikke resultatet noen verdens ting, vi er opptatt av å se hvordan gutta er i forskjellige posisjoner, og også i denne kampen blir det en del bytter og kanskje formasjonsendringer underveis, sa Lyns hovedtrener til klubbens hjemmesider etter kampen.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler