Gå til sidens hovedinnhold

Lyn stoppet topplaget

Åsane hadde vunnet syv på rad før møtet med Lyn på lørdag. Likevel var Lyn-gutta skuffet etter 2-2. Se høydepunkter her!

BISLETT: Lyn har slitt voldsomt på bortebane i årets sesong, men forrige helg kom endelig seieren, med 2-1 mot Fana. Dermed gikk Jonas Ryggs gutter til kampen mot serieleder Åsane med en solid dose selvtillit.

Den var ikke mindre etter en førsteomgang, der Lyn scoret to kjappe mål etter cirka halvtimen. Sondre Johansen headet inn en corner fra Rune Isaksen, før en soloprestasjon av Armin Sistek sørget for 2-0.

I andre omgang var det imidlertid motstanderne fra Bergen som hadde det meste av både spill og sjanser. Det betalte seg også. To mål i løpet av det siste kvarteret sørget for 2-2 og ett poeng til hvert av lagene på Bislett.

Se høydepunkter i videovinduet øverst i artikkelen!

Dermed ble det en ny nesten-kamp for Lyn, til tross for at de brøt seiersrekken til serielederen.

De røde og hvite ligger fortsatt på nedre halvdel av den svært jevne tabellen. Neste helg venter en viktig bortekamp mot Førde, som Lyn vil ta igjen med seier.

Den motsatte kampen var den første under Lyns nye trenerteam, og oslolaget rundspilte sin motstander i det som «bare» ble en 1-0-seier.

Matchen spilles søndag 5. oktober klokken 16.30.

Samleside: Alle våre saker om 2. divisjon i fotball