Gå til sidens hovedinnhold

Lyn-supporterne laget bråk i Tønsberg

Tilreisende Lyn-supportere sørget for at 2. divisjonskampen mot FK Tønsberg måtte utsettes noen minutter lørdag.

TØNSBERG: Et 50-talls gjestesupportere, enkelte av dem synlig beruset, nektet å gå til sine anviste plasser til venstre på hovedtribunen. I stedet stilte de seg rett over spillerinngangen, tett opptil hjemmefansens faste plasser.

Tilkalte politiet

Speaker gjentok flere ganger at kampen ikke ville bli satt i gang før de flyttet seg, noe som førte til flere minutters forsinkelse. Arrangøren tok også kontakt med politiet med spørsmål om assistanse på Gressbanen.

– Vi har sagt ifra, og spurt om de kan komme opp med en patrulje, sa styreleder Runar Danielsen til tb.no.

Etter gjentatte anmodninger, og forhandlinger med vaktene, ble gjestene geleidet bort på sine til tildelte plasser, og situasjonen roet seg.

– Ekstremt

– Det er ekstremt at det kommer to busser med bortesupportere, det er vi ikke vant til. Gjestende fans får alltid beskjed ved inngangen om hvor deres plasser er. Denne gang ble ikke det tatt til etterretning. Heldigvis løste det seg etter diplomati fra vaktene, sier Danielsen.

På spørsmål om FKT frykter bot etter at Lyn-fansen, tilbake på sine plasser, tente opp bluss før kampen, svarer han følgende.

– Det vet jeg ikke, det er første gangen vi opplever noe slikt.

Politiet: – Flere læringspunkter

Politiet forteller at de klokken 16 ble tilkalt til Tønsberg gressbane på grunn av tribuneuro.

– Et 50-talls Lyn supportere var blitt sluppet inn på tribunen beruset. Politiet antar det var en rekke læringspunkter for arrangør etter hendelsen, opplyser operasjonsleder ved Vestfold politidistrikt, Frank Gran.

Kampen endte for øvrig 3-3. Vi viste kampen direkte på nett og kommer tilbake med høydepunkter!

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka