Gå til sidens hovedinnhold

Lyn-talent til Brøndby

Christian Nunez har trent med Lyn i nesten tre måneder, men har nå reist til Brøndby.

Kanadiske Christian Nunez (18) er ønsket av Lyn, men ønsker desperat å få spille kamper. Det har ikke Lyn mulighet til å gi ham, derfor prøver unggutten nå sin lykke i den danske toppklubben.

- Det er ikke en situasjon vi ønsker, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

- Men siden Nunez ikke har noen juridiske forpliktelser overfor Lyn, kan vi heller ikke hindre ham.

Ønsker spilletid
I samråd med sin agent skal Nunez ha bestemt seg for å reise over til Brøndby for å plukke lykken der for to dager siden. Hvis den danske toppklubben mener han er god nok, får han spillertillatelse, mens denne prosessen er noe mer komplisert i Norge.

Bjarmann er ikke lykkelig over at den talentfulle kanadieren har dratt sørover, men sier det er lite Oslo-klubben kan gjøre.

- Siden vi ikke har noe som binder ham juridisk til klubben, er det lite vi kan gjøre, og han er desperat etter å få spille kamper.

- Det er synd, siden han er en spiller som kunne ha passet fint inn i Lyn.

18-åringen beskrives som en hardtarbeidende, tøff midtbanespiller. Han har spilt åtte u-landslagskamper for Canada i 2006.

50/50 på topp
Christian Nunez ville uansett ikke vært aktuell for bortekampen mot HamKam førstkommende søndag. På topp er fortsatt usikkert om «førstevalgene» Edu og Magnus Powell stiller i helgas oppgjør på Hedemarken.

- Sjansen er omtrent 50/50, mener Bjarmann.

- De trente ikke torsdag, så får vi ta en titt på fredagens og lørdagens økt før vi tar en endelig beslutning.

Edu sliter med en strekk i låret, mens Powell fikk seg en skikkelig smell i bortekampen mot Tromsø for to uker siden, og maktet bare 36 minutter for Lyn forrige helg. Da kom han først inn for Bjarne Ingebretsen i pausen, for så å bli byttet ut åtte minutter før Odd-kampen var over.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene