*Nettavisen* Sport.

Lyn tester storscorer

Kim Holmen scoret 17 mål for Lørenskog i 2. divisjon i år. Nå testes han av Lyn.

26.10.06 14:47

KRINGSJÅ (Nettavisen): Holmen, som må være blant Norges aller raskeste spisser, satte inn 17 mål for Lørenskog som kjempet om opprykk til 1. divisjon gjennom hele sesongen. Håpet brast da det ble 3-5-tap mot Notodden i en ren seriefinale i siste serierunde.

Han scoret blant annet to mål i 3-5-kampen mot Notodden, og puttet også da det ble 2-4-tap mot Lillestrøm i cupen. Nå er han uansett på vei bort fra 2. divisjon og Lørenskog.

Flere aktuelle klubber
Spørsmålet er om han ender i Tippeligaen eller 1. divisjon.

- Dette er en veldig god erfaring, og alt hva man kan få med seg herfra er morsomt. Så får vi se hva som skjer, sier Holmen til Nettavisen.

- Hadde det blitt Lyn, ville det i hvert fall vært spennende og blitt en litt ny hverdag, legger han til.

Holmen er ledig på markedet, men skal også være ønsket av 1. divisjonsklubben Hønefoss. Den klubben trenes av hans tidligere Skeid-trener, Kjell Sverre Hansen Wold.

I tillegg er Groruddalens sentrale midtbanespiller, Christian Gauseth, på Lyn-trening disse dagene.

- Vi får se hva som skjer
- Kim har gjort det bra for Lørenskog, har scoret mye mål og er en bra spiller. Han har helt klart kvaliteter. Dette er en fin måte for oss å få vurdert dem opp mot våre spillere, sier Lyn-trener Henning Berg.

- Men det er altfor tidlig å si hva som skjer, legger han til.

PS: Lyn var tidligere i år nær et kjøp av HamKams Espen Olsen, men overgangen gikk i vask. Holmen har som Olsen en ekstrem hurtighet. Samtidig vet klubben at superspissen Edu trolig forsvinner i løpet av vinteren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.