RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn vil selge Ali Al-Habsi

Sist oppdatert:
Manchester City og Bolton ønsker Lyns keeper Ali Al-Habsi. Lyn er klar til å selge sisteskansen.

Ifølge Sky Sports reiser keeperen til England i januar. Keeperens agent Peter Harrison har et mål for øyet: Å sikre keeperen kontrakt med Manchester City eller Bolton.

- Jeg håper å få til noe for Ali i England i januar, sier spillerens representant Peter Harrison til Sky Sports.

To bud tidligere
Lyns sportsdirektør Morgan Andersen er klar over at de to engelske klubbene ønsker Ali Al-Habsi - og er klar til å selge sisteskansen.

- Vi fikk bud fra Manchester City i januar i fjor, og Bolton i sommer. Men disse budene var for lave - vi ga klar beskjed om at vi ønsker markedspris for Ali Al-Habsi, sier Morgan Andersen til TV 2 Nettavisen.

- Men vi har gjort det klart at vi åpner for å selge ham. Vi har andre spillere som vi satser på, så den saken er grei, fortsetter han.

Ingen nye bud
Lyn har imidlertid ikke mottatt noen nye konkrete bud på den omanske landslagsspilleren.

- I Lyn har vi ikke hørt noe offisielt fra verken Manchester City eller Bolton den siste tiden. Men vi hadde et møte med agenten hans, Peter Harrison, for to uker siden, hvor det klart at Ali Al-Habsi fremdeles er ønsket. Først når det dukker opp noe konkrete henvendelser på spilleren, tar vi det seriøst, opplyser Morgan Andersen.

Ukjent nytt
At Ali Al-Habsi reiser til England i januar, er ukjent for Morgan Andersen.

- Vi har ikke hørt noe om at han reiser over dit i januar. Det er ikke aktuelt for oss å sende ham over på prøvespill uansett, sier Lyns sportsdirektør.

Samtidig som Ali Al-Habsi er på vei ut av dørene på Ullevaal, har Lyn startet jakten på fortserkninger foran neste sesong.

- Det er kjent at vi har vist interesse for tre spillere - Anders Stadheim, Jo Tessem og Hassan El Fakiri. Men vi jobber også med andre spillere, uten at jeg vil nevne navn, sier Morgan Andersen.

I kontakt med Hassan
Hassan El Fakiri er i jevnlig kontakt med Lyns sportslige ledelse.

- Men vi har fått inntrykk av at han ønsker å fortsette noen år til i utlandet. Men skulle ikke det dukke opp noen attraktive klubber for ham på kontinentet, vil vi selvsagt ta kontakt med ham igjen. Hassan er Lyn-gutt, påpeker Morgan Andersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere