Gå til sidens hovedinnhold

Lyns corner: Konspirasjonsteorier

Lyns corner.

Vi må til Bergen i cupens 2. runde for å møte Fana, og supportere beskylder NFF for å ha en bevisst agenda mot Lyn. Det er med respekt å melde det reneste lirum larum.

Vel har enkelte Lyn-supportere gravd litt i historien og funnet ut at Fredrikstads lengste reise i cupen de siste ni årene, er to timer i buss. Sandefjords cupradius har strukket seg til Arendal. Samtidig har Lyn blant annet måttet fly tre ganger til Nord-Norge og to ganger til Vestlandet. Jeg var sterk på avstandsbedømmelse i militæret og ser forskjeller her, men dette jevner seg garantert ut over tid.

Andre peker på at det noe anstrengte forholdet mellom NFF og Lyn, og at dette skulle ha trigget hevnlysten fra forbundet. Det er selvsagt ikke tilfellet.

I NFF jobber noen av landets lyseste hoder. Jeg har selv deltatt på seminar der de forklarer hvordan de år etter år klarer å lande det kompliserte serieoppsettet. Det er faktisk forbundet som blir motarbeidet, ikke vi. Mange av oss husker hvilken behandling deres bunnsolide EM-søknad fikk av konsulentselskapene før jul.

Lyn var i Bergen for en drøy uke siden og skal til Bryne på mandagen. Det var riktignok ingen folkefest da vi møtte Løv-Ham foran 316 tilskuere, men Fana - Lyn er noe helt annet. Med seier der, venter hjemmekamp i 3. runde, og da får vi igjen med renter.

Heia Lyn!

Jan Briseid
(Jan Briseid er redaktør av Lyn.no)

LES OGSÅ:
Fortjente røde kort
Sterk lagmoral
De beste blant oss
Endelig sol på Lyn-himmelen
Fra Via Dolorosa til Bislett
Avføring til besvær
13 minutters jogg
Jan hopper etter Joachim

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka